Vragen? Bel ons gerust: Tel: +316 230 88 936
Sirius Vision - Film Productions
Sirius Vision - Film Productions

Bedrijfsfilm Laten Maken in Amsterdam: 
Laat Je Bedrijf Stralen!

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je bedrijf te presenteren en je boodschap krachtig over te brengen? Dan is het laten maken van een bedrijfsfilm in Amsterdam een uitstekende keuze. Een bedrijfsfilm kan je helpen om je bedrijf te laten stralen en een blijvende indruk achter te laten op je doelgroep. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van een bedrijfsfilm en waarom Amsterdam de ideale locatie is om deze te laten maken.

De kracht van een bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is een effectief marketinginstrument waarmee je je bedrijf op een visueel aantrekkelijke manier kunt presenteren. Het stelt je in staat om je verhaal te vertellen, je waarden en bedrijfscultuur te tonen en je producten of diensten op een boeiende manier te presenteren. Een bedrijfsfilm kan op verschillende platforms worden ingezet, zoals je website, sociale media en presentaties, en kan een krachtige impact hebben op je doelgroep.

Heldere en inspirerende films met krachtige
 verhalen die mensen in beweging brengen

Waarom Amsterdam?

Amsterdam is niet alleen de bruisende hoofdstad van Nederland, maar ook een geweldige plek om je bedrijfsfilm te laten maken. Hier zijn enkele redenen waarom Amsterdam de ideale locatie is:
Sirius Vision

Creatieve omgeving

Amsterdam staat bekend om zijn creatieve en innovatieve sfeer. De stad trekt talentvolle filmmakers, regisseurs en creatievelingen aan, waardoor je toegang hebt tot professionele en ervaren experts die je kunnen helpen bij het maken van een hoogwaardige bedrijfsfilm.
Sirius Vision

Prachtige locaties

Amsterdam biedt een breed scala aan prachtige locaties die als achtergrond kunnen dienen voor je bedrijfsfilm. Van historische grachtenpanden tot moderne architectuur, de stad heeft veel te bieden en kan de juiste sfeer en uitstraling creëren die past bij je bedrijf.
Sirius Vision

Diversiteit en multiculturaliteit

Amsterdam is een stad vol diversiteit en multiculturaliteit. Deze diversiteit kan worden weerspiegeld in je bedrijfsfilm en je in staat stellen om een brede doelgroep aan te spreken. Daarnaast kan het internationale karakter van Amsterdam ook gunstig zijn als je een internationaal publiek wilt bereiken.
Sirius Vision - Bedrijfsfilm laten maken in Amsterdam

Het proces van het laten maken van een bedrijfsfilm

Het proces van het laten maken van een bedrijfsfilm in Amsterdam kan variëren afhankelijk van je specifieke wensen en behoeften. Hier zijn de belangrijkste stappen die je kunt verwachten:

  1. Conceptontwikkeling: Samen met een professioneel filmproductiebedrijf werk je aan het ontwikkelen van het concept voor je bedrijfsfilm. Dit omvat het bepalen van de boodschap, de doelgroep en het gewenste resultaat.
  2. Scripting en storyboard: Op basis van het concept wordt er een script en storyboard gemaakt. Dit helpt bij het visualiseren van de scènes en het bepalen van de flow en structuur van de bedrijfsfilm.
  3. Opnames: Het filmen van de bedrijfsfilm vindt plaats op verschillende locaties in Amsterdam. Een professioneel filmteam zorgt voor de juiste belichting, camerawerk en geluidsopname om een hoogwaardige productie te garanderen.
  4. Montage en post-productie: Na de opnames wordt het ruwe materiaal gemonteerd tot een samenhangende bedrijfsfilm. Hier worden ook eventuele grafische elementen, muziek en voice-overs toegevoegd om de film tot leven te brengen.
  5. Lancering en promotie: Zodra de bedrijfsfilm klaar is, is het tijd om deze te lanceren en te promoten. Plaats de film op je website, deel deze via sociale media en integreer hem in presentaties om maximale exposure te krijgen.
Sirius Vision - Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilms: veelgestelde vragen

Sirius Vision

Hoe lang duurt het om een bedrijfsfilm te laten maken?

De tijd die nodig is om een bedrijfsfilm te maken, varieert afhankelijk van de complexiteit van het project. Gemiddeld duurt het proces enkele weken tot enkele maanden, inclusief conceptontwikkeling, opnames en post-productie.
Sirius Vision

Wat zijn de kosten van het laten maken van een bedrijfsfilm?

De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de film, het aantal locaties, het gebruik van professionele acteurs en de complexiteit van de post-productie. Het is het beste om een offerte bij ons aan te vragen.
Sirius Vision

Moet ik acteurs inhuren voor mijn bedrijfsfilm?

Het inhuren van acteurs is afhankelijk van het type bedrijfsfilm dat je wilt maken. Soms kan het gebruik van professionele acteurs de kwaliteit en geloofwaardigheid van de film vergroten, maar het is niet altijd noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan video's voor de Employer Brand. Hier wil je gebruik maken van eigen mensen.
Sirius Vision

Kan ik mijn bedrijfsfilm op sociale media delen?

Ja, zeker! Sociale media is een uitstekend platform om je bedrijfsfilm te delen en een breder publiek te bereiken. Zorg ervoor dat je de juiste formaten en specificaties volgt voor elk sociaal mediaplatform.
Sirius Vision

Kan ik mijn bedrijfsfilm laten vertalen naar andere talen?

Ja, als je een internationaal publiek wilt bereiken, kun je ervoor kiezen om je bedrijfsfilm te laten vertalen naar andere talen. Dit kan gedaan worden met ondertiteling, voice-overs of volledige heropnames.

Conclusie

Het laten maken van een bedrijfsfilm in Amsterdam is een slimme investering voor je bedrijf. Het stelt je in staat om je bedrijf op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren, je boodschap krachtig over te brengen en een blijvende indruk achter te laten op je doelgroep. Met de creatieve omgeving, prachtige locaties en diversiteit die Amsterdam te bieden heeft, kun je een hoogwaardige bedrijfsfilm laten maken die de essentie van je bedrijf vastlegt.

onze klanten

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk al onze reviews
Sirius Vision
Sirius Vision Film Productions
5.0
Gebaseerd op 24 beoordelingen
powered by Google
icginbeeldicginbeeld
08:50 04 Mar 24
Heel prettig samengewerkt met Jordi en zijn team. Zeer professioneel bedrijf en daarnaast is het contact erg fijn. Er wordt super snel geschakeld, de deadline wordt altijd gehaald en er zijn duidelijke afspraken. Daarnaast zijn de draaidagen ook erg gezellig. En het belangrijkste.... het resultaat is erg mooi. Van harte aanbevolen!
Patrick DerkxPatrick Derkx
15:51 09 Feb 24
Heel prettig samen gewerkt met Jordi en zijn team. Duidelijke afspraken, proactief meedenken, punctualiteit, autonomie van werken etc. En..laten we het niet vergeten...hele knappe video's
Avek HaarlemAvek Haarlem
14:53 19 Jan 24
Eind vorig jaar heeft Serius Vision 5 helle mooie werken bij filmpjes gemaakt. Jordi de man was zeer professioneel en kwam goed voorbereid. Goede scripts en gedurende 2 dagen super mooie opnames gemaakt.Ik kan Serius Vision zeker aanbevelen. Benieuwd naar de resultaten? ga naar werkenbijavek.nl
Femke JansenFemke Jansen
09:33 06 Nov 23
Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Met oog voor detail zonder het grote geheel uit het oog te verliezen. De korte lijnen en besluitvaardigheid tijdens het proces waren heel fijn.
Bart SchreursBart Schreurs
11:14 23 Oct 23
Sirius Vision bewijst zich als een uitzonderlijke videoproductie partner. Hun professionele aanpak strekt zich uit van conceptontwikkeling tot eindmontage, en denken mee elke fase van het project. Tijdens iedere stap van het proces communiceren ze helder en duidelijk wat er moet en gaat gebeuren en is er duidelijk sprake van controle over het project.
Lilian KuertenLilian Kuerten
10:54 09 Oct 23
Voor onze campagne voor Jeugd en (school)veiligheid werkten we samen met Jordi en zijn team. Binnen no-time werd een draaiboek in elkaar gezet en waren de video's binnen twee weken een feit. Voortvarend en met mooi resultaat! Gemeente Amsterdam
Niels van DuijnNiels van Duijn
09:10 20 Sep 23
Met Sirius Vision is het fijn samenwerken! Tijdens het voortraject wordt er ontzettend veel aandacht besteed en ze stellen de juiste vragen. Een duidelijk overzicht volgt zodat je precies weet waar je aan toe bent. De productie is ronduit leuk en gezellig met deze mannen, om over het resultaat nog maar niet te spreken! Ontzettend gave video's na een leuk traject! Thanks!
Michael MichelMichael Michel
09:25 11 Jul 23
Als bedrijf waren we op zoek naar een betrouwbare partner om een campagne voor ons te produceren en Sirius Vision heeft onze verwachtingen overtroffen op alle fronten.Vanaf het allereerste contact was de communicatie met Sirius Vision professioneel en efficiënt. Ze waren altijd bereikbaar en reageerden snel op al onze vragen en verzoeken. Dit gaf ons een gevoel van vertrouwen en zekerheid gedurende het hele proces.Wat betreft het daadwerkelijke werk dat Sirius Vision heeft afgeleverd, kunnen we alleen maar lovende woorden spreken. De kwaliteit van de video's die ze hebben geproduceerd was perfect en sloot volledig aan op onze wensen.Daarnaast verdient het team van Sirius Vision ook lof voor hun professionaliteit en vriendelijkheid. Ze werkten nauw met ons samen om onze visie te begrijpen en brachten innovatieve ideeën naar voren om de campagne nog impactvoller te maken. Hun toewijding aan het leveren van uitstekende resultaten was duidelijk zichtbaar in elke stap van het proces.Tot slot was het project binnen de afgesproken tijd voltooid, wat aantoont dat Sirius Vision een bedrijf is dat zijn beloftes nakomt en streeft naar klanttevredenheid.Kortom, we kunnen Sirius Vision Film Productions ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf voor videoproducties. Hun creativiteit, vakmanschap en toewijding aan klanttevredenheid zijn werkelijk indrukwekkend. We kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw met hen samen te werken.
Kirstin MantjeKirstin Mantje
16:20 03 Jul 23
Snelle en goede service!
Sirius Vision heeft voor ons een mooie wervingsfilm gemaakt. Het eindresultaat was zeer geslaagd. Maar ook de voorbereiding en begeleiding op de filmdag zelf was erg goed.
Michel CramerMichel Cramer
17:44 28 Jun 23
In contact gekomen met Sirius Vision om ons bedrijf onder de aandacht te brengen. Wisten door veel vragen te stellen de kern van onze dienstverlening samen te vatten en te verwerken in een pakkend concept. Uiteindelijk hebben we meerdere video’s ontvangen om op verschillende kanalen in te zetten. Erg tevreden met het eindresultaat.
marie louise buckensmarie louise buckens
12:58 20 Jun 23
Sirius Vision heeft de gemeente Halderberge begeleid met het schrijven van een script voor het introductie filmpje en bij de opnames ervan. We hadden allerlei wensen dus we waren zeker niet de gemakkelijkste klant. Er werd volop met ons meegedacht om onze creatieve ideeën naar een nog hoger plan te tillen. De opname dag zelf was ook erg leuk om mee te maken. Jordi en zijn collega hebben ons efficiënt, professioneel maar ook zeker met de nodige gezelligheid door de dag heen geloodst. Het resultaat is erg goed geworden! Dank aan Sirius Vision!!
Toxic SDUToxic SDU
09:27 14 Mar 23
Diverse projecten met Sirius Vision Film en Productions gedaan. Van e-learning tot promotiefilm en alles daar tussenin. Sirius Vision schakelt snel, denkt inhoudelijk mee en is creatief in het bedenken van oplossingen. Wat ons betreft dus echt een aanrader.
Robin HildenbrantRobin Hildenbrant
08:51 14 Mar 23
Super blij met de samenwerking met Sirus Vision! Een video producer die begrijpt wat er nodig is om tot een succesvolle productie te komen!
Denise ter HorstDenise ter Horst
12:16 06 Mar 23
De samenwerking met Sirius Vision heeft al onze verwachtingen overtroffen. De foto's en video's worden heel goed ontvangen op onze Social Media kanalen en geven precies de juiste uitstraling weer. Professionele aanpak en jongens die meedenken. Kortom: zeer tevreden en voor herhaling vatbaar!
brenden verweijbrenden verweij
14:27 03 Mar 23
Wij hebben een hele prettige samenwerking met Sirus Vision gehad voor meerdere video's die we hebben geschoten. Jordi is erg meedenkend en snapt al snel wat er neergezet moet worden en hoe we daar toe het beste kunnen komen. Fijn dat er creatief wordt mee gedacht. Jordi en Bruno werken snel, professioneel en leveren een super kwaliteit aan video's. Specifieke wensen in o.a de nabewerking e.d; niet was hen te gek. Daarnaast is het ook top dat Jordi adviseert hoe je daarna het best de video's kunt verspreiden en welke kanalen interessant kunnen zijn voor ons bedrijf. Als bedrijf zonder marketing afdeling voelt dit als een prettig verlengstuk. Bedankt!
Stephen ZwanenburgStephen Zwanenburg
11:07 06 Jan 23
Sirius Vision Film Productions luistert, denkt mee en is zeer creatief in het bouwen naar een geweldige bedrijfsfilm!
Y GumusY Gumus
09:31 25 Oct 22
Fijne samenwerking met Jordi en Bruno! Snelle afwerking en hoge kwaliteit in foto en video. Voor mijn volgende project kies ik zeker weer Sirius Vision!
Henk SwierHenk Swier
09:11 03 Aug 22
Zeer prettige samenwerking gehad met Sirius Vision. Samen tot een mooi concept gekomen waarna we erg blij zijn met onze bedrijfsvideo. Wij zijn tevreden!
UpRecruitUpRecruit
11:58 01 Aug 22
Een uitstekend productiebedrijf voor kwalitatief hoogwaardige video's! Wij zijn erg tevreden over de fijne samenwerking met Sirius Vision Film Productions.
Milan van EssenMilan van Essen
14:56 07 Jul 21
Hele fijne samenwerking met Sirius Vision.Tijdens de zoektocht naar een bedrijf die een pakkende promo van ons nieuwe product kon maken, kwam ik terecht bij deze professionals. Zij hebben ons verhaal op de juiste manier in beeld gebracht en mijn verwachtingen meer dan overtroffen.Bedankt voor de fijne samenwerking, dat er nog maar velen mogen volgen!
js_loader

Bedrijfsfilm, campagnefilm of commercial laten maken?

Benieuwd geworden naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Of gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.
Sirius Vision - Jordi de Man

Let's talk

Jordi de Man
Founder / Producer / Regisseur
Jordi@siriusvision.nl
+31 623 088 936
Neem contact op
menu