Vragen? Bel ons gerust: Tel: +316 230 88 936
Sirius Vision - Film Productions
Sirius Vision - Film Productions

Bedrijfsfilms

Een bedrijfsfilm laat je corporate identity zien: kijkers ontdekken waar het bedrijf voor staat. Dit kan op verschillende manieren gecommuniceerd worden. Richt je de boodschap bijvoorbeeld op je klanten en opdrachtgevers of juist op getalenteerd personeel.

Waar je je ook op richt, met een bedrijfsfilm maak je indruk. Thuis, maar belangrijker nog, bij die ene klant, opdrachtgever of nieuwe collega. Laat ons jullie verhaal visualiseren en laat een blijvende indruk achter bij de doelgroep.

Let’s make a video!

Sirius Vision - shoot set

Een bedrijfsfilm laten maken

Breng je bedrijf tot leven

Met een bedrijfsfilm laat je in een korte tijd de belangrijke aspecten van je bedrijf zien. Dat doe je op een authentieke manier. Echte mensen op een echte werkplek die met passie aan het werk gaan om de doelgroep – de kijker van de video – te voorzien in hun behoefte. Net zoals wij: iedere dag maken we met plezier films voor mooie bedrijven.

Bij Sirius Vision weten we wat er speelt. Dankzij uitgebreid onderzoek naar jullie propositie, doelgroep en doelstellingen maken wij de bedrijfsfilm die bij jullie en de doelgroep past. Om hier op in te spelen kijken wij naar de verschillende fases waarin de doelgroep zich kan bevinden, de zogenoemde customer journey oftewel de klantreis.

Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken van content die werkt en het vertalen ervan naar het grote scherm. Een heldere video met een duidelijk doel. Klaar om jullie van ideeën een bedrijfsvideo te laten maken en met trots te tonen aan de doelgroep?

Bedrijfsfilm in focus

een goed uitgelicht project

Regelmatig mogen we onze tanden in een prachtig project zetten. Zo’n project waar je écht warm voor loopt. Omdat het onderwerp je aanspreekt, of omdat je samen met de klant de creativiteit tot grote hoogten kunt brengen. Deze projecten hebben dan ook een speciaal plekje in ons hart. Hiernaast zie je 1 van die projecten. Regelmatig wordt er een andere project uitgelicht. Via de link hieronder kun je meer lezen over dit project.
Bekijk dit project

Ons werk

Bekijk hier een aantal voorbeelden van bedrijfsfilms gemaakt door sirius vision

Sirius Vision

Wil je een bedrijfsfilm
laten maken?

Maak een afspraak

Heldere en inspirerende films met krachtige
 verhalen die mensen in beweging brengen

Gestructureerd naar een geweldig eindresultaat

Stap voor stap naar een geweldige bedrijfsfilm:

Een bedrijfsvideo laten maken vereist een goede voorbereiding. Daarbij kijken we naar de doelgroep en de doelstellingen van je organisatie. Vervolgens bepalen we waar we ons op gaan richten met onze videostrategie. Dit kan heel breed of juist heel specifiek zijn. Kortom, voor we ook maar één stap op de filmset zetten gaat er een periode van onderzoek, creativiteit en planning aan vooraf. Het volledige proces ziet er als volgt uit:
STAP
1

Briefing en offerte

Hebben we elkaar eenmaal gevonden? Dan trappen we af met een creatieve sessie waarin we achterhalen wat de doelgroep is en wat onze doelstellingen zijn. Ook kijken we naar de identiteit van de organisatie en hoe we de doelgroep gaan bereiken met onze bedrijfsvideo. Deze elementen vormen de basis van de videomarketingstrategie en notuleren we in de vrijblijvende videobriefing. Zodra we duidelijk hebben welke kant we opgaan, maken wij een passende offerte.

CONCEPT EN SCRIPT

Fijn! De neuzen staan dezelfde richting op en jullie zijn akkoord met de offerte. We gaan met het team de briefing bespreken en een concept uitwerken. Dit doen we in co-creatie waardoor jullie betrokken blijven bij het proces. Her en der passen we ideeën aan of gaan we toch net een andere kant op. Bij akkoord van beide kanten gaat onze scriptschrijver aan de slag. De ideeën worden nu omgezet in een gestructureerd verhaal waarbij we altijd letten op de kernwaarden en de boodschap.
STAP
2
STAP
3

STORYBOARD, SHOTLIST EN SCÈNELIJST

Het verhaal staat nu op papier. Soms is het lastig om naar een stuk tekst te kijken en het eindresultaat voor je te zien. Wij ontwikkelen daarom een storyboard. Dit kan je zien als een stripverhaal. Je krijgt nu een beeld van wat er in de bedrijfsfilm te zien en te horen is en hoe dit samenvalt. Op basis van het storyboard maken we vervolgens een shotlist en een scènelijst. Deze twee documenten zijn erg belangrijk op de productiedag en tijdens deze dag zullen we dan ook geen shot vergeten.

VOORBEREIDING FILMDAG(EN)

Het storyboard, de shotlist en de scènelijst nemen we nu grondig door om de filmdag(en) voor te bereiden. Waar en wanneer gaan we filmen? Moeten we hier een vergunning voor aanvragen? Hoe zijn de stroomvoorziening en de belichting op locatie? Hoeveel figuranten zijn er nodig? En hoeveel acteurs? Zijn er droneshots nodig en is het toegestaan om met een drone te vliegen op deze locatie? Dit zijn zomaar een paar kwesties waar we op moeten anticiperen. Als we op alles een antwoord hebben, maken we een lijst met alle apparatuur die nodig is. Even testen of alles goed werkt en we zijn bijna klaar om te draaien.
STAP
4
STAP
5

CALLSHEET EN DRAAIBOEK

Het is belangrijk dat iedereen die op de set aanwezig is, op de hoogte is van alles wat met de productie te maken heeft. Daarom stellen we een callsheet en draaiboek op. Hier staat alles in over het wie, wat, waar en wanneer. Welke crewleden zijn er aanwezig? Bij wie kan men zijn voor bepaalde vragen? Hoe laat verzamelt de crew? En hoe laat de cast? Welke props moeten er waar en hoe laat aanwezig zijn? Wanneer wordt welk shot gedraaid en wie moet hierbij aanwezig zijn? Al deze informatie is te vinden op de callsheet en in het draaiboek.

VIDEOPRODUCTIE

En dan is het eindelijk zover. We gaan draaien. En dat is vaak vroeg opstaan. De draaidagen zijn vaak lange dagen. Gelukkig is iedereen hiervan op de hoogte omdat ze de callsheet hebben doorgenomen. Alle voorbereidingen komen samen en iedereen weet wat hij of zij moet doen. En dat is belangrijk want een extra dag draaien betekent extra kosten. Aan het einde van de productie heerst een voldaan en opgelucht gevoel. Maar voor we op de bank ploffen eerst even alle data veilig opslaan en back-uppen.
STAP
6
STAP
7

EDIT EN VISUAL EFFECTS

Tijd voor magie. Want het editing proces is het deel waar de film werkelijk gemaakt wordt. Onze Motion Designer zet een goede shot cafeïne neer en gaat er even goed voor zitten. Zijn eerste taak is de perfecte shots spotten. De regisseur heeft tijdens de productie aantekeningen gemaakt zodat de Motion Designer makkelijker door de beelden heen kan lopen. Toch zal hij hier niet blind mee aan de gang gaan omdat in de editingroom bepaalde beelden beter in elkaar overvloeien en kan het zijn dat het eerste deel van shot 1 nodig is en het tweede deel van shot 2. Alle benodigde beelden achter elkaar maakt de eerste versie. Deze sturen wij toe voor akkoord. Eenmaal akkoord gaan we visuele effecten toevoegen. Te denken valt aan bewegende elementen en teksten.

COLOR GRADING EN SOUND DESIGN

Op naar de volgende fase. We komen steeds dichter bij het eind resultaat maar we gaan door tot perfectie. In dit stadium gaan we aan de slag met twee onmisbare elementen. Allereerst worden kleuren gecorrigeerd zodat wit ook echt wit is. Vervolgens gaan we een grading over de beelden heen leggen. Dit geeft een bepaalde stijl en emotie aan de bedrijfsfilm.

Een tweede belangrijk element is sound design. Kijk maar eens naar een film waar het geluid niet om aan te horen is. En nu die zelfde film met mooi geluid maar onscherp beeld. En? Inderdaad, optie twee kijkt vele malen lekkerder weg. Sound design is een combinatie van geluidsopnames, het bewerken en toevoegen van geluiden en geluidseffecten in de montage en uiteindelijk het mixen daarvan. Daarnaast zorgen we voor een passende beat onder de bedrijfsvideo.
STAP
8
STAP
9

OPLEVERING EN EVALUATIE

We hebben de video enkele keren samen geëvalueerd en de gewenste aanpassingen gedaan. Het is nu tijd voor de definitieve oplevering. Daar kunnen we op proosten! We leveren de bedrijfsfilms in de afgesproken formaten af. Zo hebben we een 30 seconden-variant die we gebruiken in de awareness-fase en een 90 seconden-variant die we tonen op de website. Beide varianten hebben we met 3 verschillende call-to-actions die geschikt zijn voor platformen zoals YouTube en Facebook. De beeldformaten van deze platformen zijn verschillend, dus zorgen wij dat de video zowel in 1920 x 1080 wordt opgeleverd als in 1080 x 1080. En gaan jullie op tv? Dan checken wij eerst de aanlevervoorwaarden.

Je bedrijfsvideo kan eindelijk live gaan. Ook dit kunnen wij voor jullie verzorgen. Bijkomend voordeel is dat wij de resultaten dan ook kunnen meten: met A/B-testskunnen we zien welke versie van de bedrijfsfilm het beste werkt.

Video brengt jouw merk of product tot leven

Waarom een bedrijfsfilm?

Dat video werkt, is geen geheim. Het is effectief en doeltreffend en het weet de doelgroep emotioneel te raken. Als je het ons vraagt is video het mooiste medium dat er is. Een medium waarbij verschillende elementen vloeiend in elkaar overlopen en elkaar versterken. Beeld in beweging, ondersteund door muziek en geluidseffecten. Mooie woorden, maar hoe vertaalt zich dit in de cijfers? Waarom zou jij een bedrijfsfilm laten maken?
85%

van het internetverkeer komt van video.

45%

van de mensen bekijkt elke week meer dan een uur aan social media video’s

64%

van de consumenten kopen eerder een product nadat ze er een video over hebben bekeken

1200%

wordt een video meer gedeeld dan een afbeelding

onze klanten

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk al onze reviews
Sirius Vision
Sirius Vision Film Productions
5.0
Gebaseerd op 24 beoordelingen
powered by Google
icginbeeldicginbeeld
08:50 04 Mar 24
Heel prettig samengewerkt met Jordi en zijn team. Zeer professioneel bedrijf en daarnaast is het contact erg fijn. Er wordt super snel geschakeld, de deadline wordt altijd gehaald en er zijn duidelijke afspraken. Daarnaast zijn de draaidagen ook erg gezellig. En het belangrijkste.... het resultaat is erg mooi. Van harte aanbevolen!
Patrick DerkxPatrick Derkx
15:51 09 Feb 24
Heel prettig samen gewerkt met Jordi en zijn team. Duidelijke afspraken, proactief meedenken, punctualiteit, autonomie van werken etc. En..laten we het niet vergeten...hele knappe video's
Avek HaarlemAvek Haarlem
14:53 19 Jan 24
Eind vorig jaar heeft Serius Vision 5 helle mooie werken bij filmpjes gemaakt. Jordi de man was zeer professioneel en kwam goed voorbereid. Goede scripts en gedurende 2 dagen super mooie opnames gemaakt.Ik kan Serius Vision zeker aanbevelen. Benieuwd naar de resultaten? ga naar werkenbijavek.nl
Femke JansenFemke Jansen
09:33 06 Nov 23
Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Met oog voor detail zonder het grote geheel uit het oog te verliezen. De korte lijnen en besluitvaardigheid tijdens het proces waren heel fijn.
Bart SchreursBart Schreurs
11:14 23 Oct 23
Sirius Vision bewijst zich als een uitzonderlijke videoproductie partner. Hun professionele aanpak strekt zich uit van conceptontwikkeling tot eindmontage, en denken mee elke fase van het project. Tijdens iedere stap van het proces communiceren ze helder en duidelijk wat er moet en gaat gebeuren en is er duidelijk sprake van controle over het project.
Lilian KuertenLilian Kuerten
10:54 09 Oct 23
Voor onze campagne voor Jeugd en (school)veiligheid werkten we samen met Jordi en zijn team. Binnen no-time werd een draaiboek in elkaar gezet en waren de video's binnen twee weken een feit. Voortvarend en met mooi resultaat! Gemeente Amsterdam
Niels van DuijnNiels van Duijn
09:10 20 Sep 23
Met Sirius Vision is het fijn samenwerken! Tijdens het voortraject wordt er ontzettend veel aandacht besteed en ze stellen de juiste vragen. Een duidelijk overzicht volgt zodat je precies weet waar je aan toe bent. De productie is ronduit leuk en gezellig met deze mannen, om over het resultaat nog maar niet te spreken! Ontzettend gave video's na een leuk traject! Thanks!
Michael MichelMichael Michel
09:25 11 Jul 23
Als bedrijf waren we op zoek naar een betrouwbare partner om een campagne voor ons te produceren en Sirius Vision heeft onze verwachtingen overtroffen op alle fronten.Vanaf het allereerste contact was de communicatie met Sirius Vision professioneel en efficiënt. Ze waren altijd bereikbaar en reageerden snel op al onze vragen en verzoeken. Dit gaf ons een gevoel van vertrouwen en zekerheid gedurende het hele proces.Wat betreft het daadwerkelijke werk dat Sirius Vision heeft afgeleverd, kunnen we alleen maar lovende woorden spreken. De kwaliteit van de video's die ze hebben geproduceerd was perfect en sloot volledig aan op onze wensen.Daarnaast verdient het team van Sirius Vision ook lof voor hun professionaliteit en vriendelijkheid. Ze werkten nauw met ons samen om onze visie te begrijpen en brachten innovatieve ideeën naar voren om de campagne nog impactvoller te maken. Hun toewijding aan het leveren van uitstekende resultaten was duidelijk zichtbaar in elke stap van het proces.Tot slot was het project binnen de afgesproken tijd voltooid, wat aantoont dat Sirius Vision een bedrijf is dat zijn beloftes nakomt en streeft naar klanttevredenheid.Kortom, we kunnen Sirius Vision Film Productions ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf voor videoproducties. Hun creativiteit, vakmanschap en toewijding aan klanttevredenheid zijn werkelijk indrukwekkend. We kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw met hen samen te werken.
Kirstin MantjeKirstin Mantje
16:20 03 Jul 23
Snelle en goede service!
Sirius Vision heeft voor ons een mooie wervingsfilm gemaakt. Het eindresultaat was zeer geslaagd. Maar ook de voorbereiding en begeleiding op de filmdag zelf was erg goed.
Michel CramerMichel Cramer
17:44 28 Jun 23
In contact gekomen met Sirius Vision om ons bedrijf onder de aandacht te brengen. Wisten door veel vragen te stellen de kern van onze dienstverlening samen te vatten en te verwerken in een pakkend concept. Uiteindelijk hebben we meerdere video’s ontvangen om op verschillende kanalen in te zetten. Erg tevreden met het eindresultaat.
marie louise buckensmarie louise buckens
12:58 20 Jun 23
Sirius Vision heeft de gemeente Halderberge begeleid met het schrijven van een script voor het introductie filmpje en bij de opnames ervan. We hadden allerlei wensen dus we waren zeker niet de gemakkelijkste klant. Er werd volop met ons meegedacht om onze creatieve ideeën naar een nog hoger plan te tillen. De opname dag zelf was ook erg leuk om mee te maken. Jordi en zijn collega hebben ons efficiënt, professioneel maar ook zeker met de nodige gezelligheid door de dag heen geloodst. Het resultaat is erg goed geworden! Dank aan Sirius Vision!!
Toxic SDUToxic SDU
09:27 14 Mar 23
Diverse projecten met Sirius Vision Film en Productions gedaan. Van e-learning tot promotiefilm en alles daar tussenin. Sirius Vision schakelt snel, denkt inhoudelijk mee en is creatief in het bedenken van oplossingen. Wat ons betreft dus echt een aanrader.
Robin HildenbrantRobin Hildenbrant
08:51 14 Mar 23
Super blij met de samenwerking met Sirus Vision! Een video producer die begrijpt wat er nodig is om tot een succesvolle productie te komen!
Denise ter HorstDenise ter Horst
12:16 06 Mar 23
De samenwerking met Sirius Vision heeft al onze verwachtingen overtroffen. De foto's en video's worden heel goed ontvangen op onze Social Media kanalen en geven precies de juiste uitstraling weer. Professionele aanpak en jongens die meedenken. Kortom: zeer tevreden en voor herhaling vatbaar!
brenden verweijbrenden verweij
14:27 03 Mar 23
Wij hebben een hele prettige samenwerking met Sirus Vision gehad voor meerdere video's die we hebben geschoten. Jordi is erg meedenkend en snapt al snel wat er neergezet moet worden en hoe we daar toe het beste kunnen komen. Fijn dat er creatief wordt mee gedacht. Jordi en Bruno werken snel, professioneel en leveren een super kwaliteit aan video's. Specifieke wensen in o.a de nabewerking e.d; niet was hen te gek. Daarnaast is het ook top dat Jordi adviseert hoe je daarna het best de video's kunt verspreiden en welke kanalen interessant kunnen zijn voor ons bedrijf. Als bedrijf zonder marketing afdeling voelt dit als een prettig verlengstuk. Bedankt!
Stephen ZwanenburgStephen Zwanenburg
11:07 06 Jan 23
Sirius Vision Film Productions luistert, denkt mee en is zeer creatief in het bouwen naar een geweldige bedrijfsfilm!
Y GumusY Gumus
09:31 25 Oct 22
Fijne samenwerking met Jordi en Bruno! Snelle afwerking en hoge kwaliteit in foto en video. Voor mijn volgende project kies ik zeker weer Sirius Vision!
Henk SwierHenk Swier
09:11 03 Aug 22
Zeer prettige samenwerking gehad met Sirius Vision. Samen tot een mooi concept gekomen waarna we erg blij zijn met onze bedrijfsvideo. Wij zijn tevreden!
UpRecruitUpRecruit
11:58 01 Aug 22
Een uitstekend productiebedrijf voor kwalitatief hoogwaardige video's! Wij zijn erg tevreden over de fijne samenwerking met Sirius Vision Film Productions.
Milan van EssenMilan van Essen
14:56 07 Jul 21
Hele fijne samenwerking met Sirius Vision.Tijdens de zoektocht naar een bedrijf die een pakkende promo van ons nieuwe product kon maken, kwam ik terecht bij deze professionals. Zij hebben ons verhaal op de juiste manier in beeld gebracht en mijn verwachtingen meer dan overtroffen.Bedankt voor de fijne samenwerking, dat er nog maar velen mogen volgen!
js_loader

Bedrijfsfilm, campagnefilm of commercial laten maken?

Benieuwd geworden naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Of gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.
Sirius Vision - Jordi de Man

Let's talk

Jordi de Man
Founder / Producer / Regisseur
Jordi@siriusvision.nl
+31 623 088 936
Neem contact op
menu