Vragen? Bel ons gerust: Tel: +316 230 88 936
Sirius Vision - Film Productions
Sirius Vision - Film Productions

Campagnefilms

Met campagnefilms promoot je iets. In de meeste gevallen is dit een merk of een product. Bij een video waarin het merk de hoofdrol speelt, spreken we ook wel van een brandvideo. Een video waarin een product centraal staat, noemen we ook wel een productvideo.

In de meeste gevallen belicht een campagnevideo een probleem, waarna de video met een oplossing komt. Lees verder om te ontdekken hoe een campagnefilm jullie een boost geeft.

Campagnefilm laten maken?

HERHAAL DIE KRACHTIGE BOODSCHAP

Het geheim van een succesvolle onderneming is het team. En dan bedoelen we niet alleen de collega’s binnen het bedrijf zelf, maar ook de toeleveranciers en de freelancers waarmee het bedrijf samenwerkt. Want sommige dingen doen anderen gewoon beter. Zulke specialisten zijn van grote toegevoegde waarde. Bijvoorbeeld wanneer het om campagnefilms gaat.

Campagnefilms laten maken is een vanzelfsprekendheid. Je wilt professioneel overkomen en diepe indruk maken. De vraag is alleen voor welke videoprofessionals je moet kiezen. Wat Sirius Vision.
Zorg en Welzijn - Campagnefilm

campagnefilm in focus

een goed uitgelicht project

Regelmatig mogen we onze tanden in een prachtig project zetten. Zo’n project waar je écht warm voor loopt. Omdat het onderwerp je aanspreekt, of omdat je samen met de klant de creativiteit tot grote hoogten kunt brengen. Deze projecten hebben dan ook een speciaal plekje in ons hart. Hiernaast zie je 1 van die projecten. Regelmatig wordt er een andere project uitgelicht. Via de link hieronder kun je meer lezen over dit project.
Bekijk dit project

Ons werk

Bekijk hier een aantal voorbeelden van campagnefilms gemaakt door sirius vision

Sirius Vision

Wil je een campagnefilm
laten maken?

Maak een afspraak

Neem je kijkers mee op reis en 
laat ze zien waar jij voor staat

Zet de kijker aan tot actie

Een campagne duurt enkele weken tot maanden. Binnen zo’n periode wil je jouw doelgroep ergens bewust van maken. Denk maar eens aan de campagnes van SIRE voor Oud & Nieuw of de acties van supermarkten rond een EK of WK voetbal. De timing is vaak belangrijk en herhaling van de boodschap zorgt ervoor dat de kijker tot actie overgaat.

Heeft jouw organisatie of bedrijf een actie in gedachten? Door middel van campagnefilms breng je deze onder de aandacht van jouw doelgroep. Met video spreek je meerdere zintuigen aan: gehoor en zicht. Dat maakt indruk en betrekt kijkers. De statistieken en cijfers bevestigen hoe populair video is.

Campagnefilms: veelgestelde vragen

Wat is een campagnefilm?

Campagnefilms ondersteunen een campagne: een periode waarin je gericht over een bepaald onderwerp communiceert. Dat kan een kortingsactie zijn, de lancering van een nieuwe dienst of een inzamelingsactie voor een goed doel. Campagnefilms zijn erop gericht een grote doelgroep aan te spreken. Ze raken de kijker door gevoelens op te roepen en ze bewegen hen tot actie.

Wat is het doel van een campagnefilm?

Campagnefilms kunnen uiteenlopende doelen hebben. Zo zijn er campagnefilms die vooral naamsbekendheid willen creëren, bijvoorbeeld na de fusie van twee bekende merken of wanneer een multinational de Nederlandse markt betreedt. Ook kunnen er informatiecampagnes van de overheid of bewustwordingscampagnes van ngo’s zijn. Maar vaker zie je dat campagnefilms door bedrijven worden gemaakt om sales van een product of dienst te genereren.

Wat kosten campagnefilms?

Er is geen vaste prijs voor een campagnefilm. De uiteindelijke prijs hangt af van de locaties, de eventuele acteurs en actrices, de nodige props (rekwisieten), het audiovisuele materiaal en nog veel meer. Een gemiddelde prijs is zo’n € 7.500 maar er zijn al mogelijkheden vanaf € 4.000.

Hoelang duren campagnefilms?

Campagnefilms kunnen op allerlei kanalen worden ingezet: op televisie, als online commercials of in social media. Zelfs in het openbaar vervoer of in een winkelcentrum kun je soms advertentieruimte kopen. Afhankelijk van het medium kies je voor een bepaalde tijdsduur. Bij Sirius Vision krijg je een pakket met campagnevideo’s van verschillende lengtes:
  • 15 seconden
  • 30 seconden
  • 45 seconden
  • 60 seconden
  • 90 seconden

Hoelang duurt het om een campagnefilm te maken?

Een campagnefilm maken kan in 2-3 weken, als er haast bij geboden is. Dan moeten alle puzzelstukjes wel op hun plek vallen en zullen we ook de nodige voorbereidingen van jullie kant verwachten. Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben, is een maand een realistischer tijdsbestek

Hoe promoot ik mijn campagnefilm?

Het is prettig dat je bij Sirius Vision een pakket van campagnevideo’s in verschillende lengten krijgt. Daarmee heb je volledige vrijheid in de keuze van een medium. Je kunt ervoor kiezen om je campagnefilm op TV uit te laten zenden, rondom een programma dat jouw doelgroep bekijkt.

Je kunt nog specifieker jouw doelgroep targeten door voor social media te kiezen: daar kun je een advertentie bijvoorbeeld alleen tonen aan een bepaalde leeftijdsgroep op een precieze locatie.

onze klanten

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk al onze reviews
Sirius Vision
Sirius Vision Film Productions
5.0
Gebaseerd op 24 beoordelingen
powered by Google
icginbeeldicginbeeld
08:50 04 Mar 24
Heel prettig samengewerkt met Jordi en zijn team. Zeer professioneel bedrijf en daarnaast is het contact erg fijn. Er wordt super snel geschakeld, de deadline wordt altijd gehaald en er zijn duidelijke afspraken. Daarnaast zijn de draaidagen ook erg gezellig. En het belangrijkste.... het resultaat is erg mooi. Van harte aanbevolen!
Patrick DerkxPatrick Derkx
15:51 09 Feb 24
Heel prettig samen gewerkt met Jordi en zijn team. Duidelijke afspraken, proactief meedenken, punctualiteit, autonomie van werken etc. En..laten we het niet vergeten...hele knappe video's
Avek HaarlemAvek Haarlem
14:53 19 Jan 24
Eind vorig jaar heeft Serius Vision 5 helle mooie werken bij filmpjes gemaakt. Jordi de man was zeer professioneel en kwam goed voorbereid. Goede scripts en gedurende 2 dagen super mooie opnames gemaakt.Ik kan Serius Vision zeker aanbevelen. Benieuwd naar de resultaten? ga naar werkenbijavek.nl
Femke JansenFemke Jansen
09:33 06 Nov 23
Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Met oog voor detail zonder het grote geheel uit het oog te verliezen. De korte lijnen en besluitvaardigheid tijdens het proces waren heel fijn.
Bart SchreursBart Schreurs
11:14 23 Oct 23
Sirius Vision bewijst zich als een uitzonderlijke videoproductie partner. Hun professionele aanpak strekt zich uit van conceptontwikkeling tot eindmontage, en denken mee elke fase van het project. Tijdens iedere stap van het proces communiceren ze helder en duidelijk wat er moet en gaat gebeuren en is er duidelijk sprake van controle over het project.
Lilian KuertenLilian Kuerten
10:54 09 Oct 23
Voor onze campagne voor Jeugd en (school)veiligheid werkten we samen met Jordi en zijn team. Binnen no-time werd een draaiboek in elkaar gezet en waren de video's binnen twee weken een feit. Voortvarend en met mooi resultaat! Gemeente Amsterdam
Niels van DuijnNiels van Duijn
09:10 20 Sep 23
Met Sirius Vision is het fijn samenwerken! Tijdens het voortraject wordt er ontzettend veel aandacht besteed en ze stellen de juiste vragen. Een duidelijk overzicht volgt zodat je precies weet waar je aan toe bent. De productie is ronduit leuk en gezellig met deze mannen, om over het resultaat nog maar niet te spreken! Ontzettend gave video's na een leuk traject! Thanks!
Michael MichelMichael Michel
09:25 11 Jul 23
Als bedrijf waren we op zoek naar een betrouwbare partner om een campagne voor ons te produceren en Sirius Vision heeft onze verwachtingen overtroffen op alle fronten.Vanaf het allereerste contact was de communicatie met Sirius Vision professioneel en efficiënt. Ze waren altijd bereikbaar en reageerden snel op al onze vragen en verzoeken. Dit gaf ons een gevoel van vertrouwen en zekerheid gedurende het hele proces.Wat betreft het daadwerkelijke werk dat Sirius Vision heeft afgeleverd, kunnen we alleen maar lovende woorden spreken. De kwaliteit van de video's die ze hebben geproduceerd was perfect en sloot volledig aan op onze wensen.Daarnaast verdient het team van Sirius Vision ook lof voor hun professionaliteit en vriendelijkheid. Ze werkten nauw met ons samen om onze visie te begrijpen en brachten innovatieve ideeën naar voren om de campagne nog impactvoller te maken. Hun toewijding aan het leveren van uitstekende resultaten was duidelijk zichtbaar in elke stap van het proces.Tot slot was het project binnen de afgesproken tijd voltooid, wat aantoont dat Sirius Vision een bedrijf is dat zijn beloftes nakomt en streeft naar klanttevredenheid.Kortom, we kunnen Sirius Vision Film Productions ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf voor videoproducties. Hun creativiteit, vakmanschap en toewijding aan klanttevredenheid zijn werkelijk indrukwekkend. We kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw met hen samen te werken.
Kirstin MantjeKirstin Mantje
16:20 03 Jul 23
Snelle en goede service!
Sirius Vision heeft voor ons een mooie wervingsfilm gemaakt. Het eindresultaat was zeer geslaagd. Maar ook de voorbereiding en begeleiding op de filmdag zelf was erg goed.
Michel CramerMichel Cramer
17:44 28 Jun 23
In contact gekomen met Sirius Vision om ons bedrijf onder de aandacht te brengen. Wisten door veel vragen te stellen de kern van onze dienstverlening samen te vatten en te verwerken in een pakkend concept. Uiteindelijk hebben we meerdere video’s ontvangen om op verschillende kanalen in te zetten. Erg tevreden met het eindresultaat.
marie louise buckensmarie louise buckens
12:58 20 Jun 23
Sirius Vision heeft de gemeente Halderberge begeleid met het schrijven van een script voor het introductie filmpje en bij de opnames ervan. We hadden allerlei wensen dus we waren zeker niet de gemakkelijkste klant. Er werd volop met ons meegedacht om onze creatieve ideeën naar een nog hoger plan te tillen. De opname dag zelf was ook erg leuk om mee te maken. Jordi en zijn collega hebben ons efficiënt, professioneel maar ook zeker met de nodige gezelligheid door de dag heen geloodst. Het resultaat is erg goed geworden! Dank aan Sirius Vision!!
Toxic SDUToxic SDU
09:27 14 Mar 23
Diverse projecten met Sirius Vision Film en Productions gedaan. Van e-learning tot promotiefilm en alles daar tussenin. Sirius Vision schakelt snel, denkt inhoudelijk mee en is creatief in het bedenken van oplossingen. Wat ons betreft dus echt een aanrader.
Robin HildenbrantRobin Hildenbrant
08:51 14 Mar 23
Super blij met de samenwerking met Sirus Vision! Een video producer die begrijpt wat er nodig is om tot een succesvolle productie te komen!
Denise ter HorstDenise ter Horst
12:16 06 Mar 23
De samenwerking met Sirius Vision heeft al onze verwachtingen overtroffen. De foto's en video's worden heel goed ontvangen op onze Social Media kanalen en geven precies de juiste uitstraling weer. Professionele aanpak en jongens die meedenken. Kortom: zeer tevreden en voor herhaling vatbaar!
brenden verweijbrenden verweij
14:27 03 Mar 23
Wij hebben een hele prettige samenwerking met Sirus Vision gehad voor meerdere video's die we hebben geschoten. Jordi is erg meedenkend en snapt al snel wat er neergezet moet worden en hoe we daar toe het beste kunnen komen. Fijn dat er creatief wordt mee gedacht. Jordi en Bruno werken snel, professioneel en leveren een super kwaliteit aan video's. Specifieke wensen in o.a de nabewerking e.d; niet was hen te gek. Daarnaast is het ook top dat Jordi adviseert hoe je daarna het best de video's kunt verspreiden en welke kanalen interessant kunnen zijn voor ons bedrijf. Als bedrijf zonder marketing afdeling voelt dit als een prettig verlengstuk. Bedankt!
Stephen ZwanenburgStephen Zwanenburg
11:07 06 Jan 23
Sirius Vision Film Productions luistert, denkt mee en is zeer creatief in het bouwen naar een geweldige bedrijfsfilm!
Y GumusY Gumus
09:31 25 Oct 22
Fijne samenwerking met Jordi en Bruno! Snelle afwerking en hoge kwaliteit in foto en video. Voor mijn volgende project kies ik zeker weer Sirius Vision!
Henk SwierHenk Swier
09:11 03 Aug 22
Zeer prettige samenwerking gehad met Sirius Vision. Samen tot een mooi concept gekomen waarna we erg blij zijn met onze bedrijfsvideo. Wij zijn tevreden!
UpRecruitUpRecruit
11:58 01 Aug 22
Een uitstekend productiebedrijf voor kwalitatief hoogwaardige video's! Wij zijn erg tevreden over de fijne samenwerking met Sirius Vision Film Productions.
Milan van EssenMilan van Essen
14:56 07 Jul 21
Hele fijne samenwerking met Sirius Vision.Tijdens de zoektocht naar een bedrijf die een pakkende promo van ons nieuwe product kon maken, kwam ik terecht bij deze professionals. Zij hebben ons verhaal op de juiste manier in beeld gebracht en mijn verwachtingen meer dan overtroffen.Bedankt voor de fijne samenwerking, dat er nog maar velen mogen volgen!
js_loader

Bedrijfsfilm, campagnefilm of commercial laten maken?

Benieuwd geworden naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Of gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.
Sirius Vision - Jordi de Man

Let's talk

Jordi de Man
Founder / Producer / Regisseur
Jordi@siriusvision.nl
+31 623 088 936
Neem contact op
menu