Vragen? Bel ons gerust: Tel: +316 230 88 936
Sirius Vision - Film Productions
Sirius Vision - Film Productions

Onze projecten

Je gaat natuurlijk niet zomaar in zee met een videomarketingbedrijf. Je wilt een verpletterende indruk maken en daarom neem je alleen met het beste genoegen. Da’s logisch. Om jou een goed idee te geven waar Sirius Vision toe in staat is, vind je op deze pagina voorbeelden van ons werk. In elke categorie zie je verschillende projecten die we voor bedrijven zoals het jouwe hebben afgerond. Ziet het er goed uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

ONLINE COMMERCIALS

Indruk op je doelgroep maken

Indruk op je doelgroep maken: dat doe je met video. En dankzij de opkomst van internet is reclame nu ook voor de kleinere bedrijven bereikbaar. Met online commercials verhoog je de merkwaarde van je onderneming, maak je een professionele indruk en trek je nieuwe klanten aan.

Sirius Vision maakt die uniek, actueel of grappig zijn. Ze raken een gevoelige snaar bij jouw doelgroep en tillen jouw onderneming naar een hoger niveau. Bekijk hier de online commercials die we voor bedrijven hebben gemaakt. We weten zeker dat je hierdoor op ideeën voor jouw reclamespot komt!

Bedrijfsfilms

laat de identity van jouw onderneming zien

Met een bedrijfsfilm laat jij de corporate identity van jouw onderneming zien. Klanten en potentiële werknemers zien waar jouw bedrijf voor staat. Je straalt authenticiteit en transparantie uit en dat heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht.

Sirius Vision maakt is gespecialiseerd in . Wij komen graag langs om jullie in actie te zien en om samen een concept uit te denken. Wij laten jullie verhaal tot leven komen in een video die verrast, inspireert of ontroert. We gaan daarvoor grondig te werk en hebben een groot arsenaal aan materiaal, technieken en experts tot onze beschikking. Bekijk hier alvast de bedrijfsfilms die we voor andere ondernemingen hebben gemaakt.

CAMPAGNEFILMS

spoor jouw doelgroep aan tot actie

Met een campagnefilm promoot je een product of een dienst. Vaak doe je dit in een gereduceerd tijdsbestek: de campagne. De actie kan bijvoorbeeld rondom een feestdag of vakantie zijn, inhaken op een evenement of seizoensgebonden zijn. Het feit dat een campagne maar voor even is, creëert een gevoel van schaarste die twijfelaars over de streep trekt.

Sirius Vision maakt die een probleem aanstippen en hiervoor de oplossing bieden. Met deze films, die zowel voor social media als voor tv geschikt zijn, spoor je jouw doelgroep aan tot actie. Graag horen wij jouw ideeën en kijken we samen hoe we jouw campagne tot een daverend succes kunnen maken. Eerdere opdrachtgevers boekten verbluffende resultaten.

Heldere en inspirerende films met krachtige
 verhalen die mensen in beweging brengen

Social media video’s

laat de identity van jouw onderneming zien

Iedereen zit op de social media – dus ook jullie klanten en potentiële kopers! Het is voor jouw bedrijf dan ook logisch om op de sociale netwerken actief te zijn, mits je dat op de juiste manier en in de goede toon doet. Maar hoe dan ook, één regel lijkt voor alle social media hetzelfde te zijn: video scoort.

Instagram geeft video’s voorsprong, Facebook meldt een veel grotere engagement bij video-ads en op YouTube kun je niet anders dan social media video’s plaatsen. Wist je trouwens dat veel mensen direct naar YouTube gaan om informatie over onderwerpen te zoeken? Dit is jouw kans om je als expert te profileren en Sirius Vision helpt jou daarbij. Samen denken we een strategie uit en vervolgens maken we daar pakkende video’s bij.

PROMOTIEFILMS

WAAR VERBEELDING DE REALITEIT ONTMOET

Door een promotiefilm te laten maken geef je jouw bedrijf de mogelijkheid om jullie boodschap op een overtuigende en visueel aantrekkelijke wijze te communiceren. Mensen hebben van nature de nijging om hun aandacht vast te houden bij bewegend beeld. Met het inzetten van video, in dit geval een promotiefilm, weet je de aandacht van je publiek te trekken én vast te houden.

Een van de belangrijkste voordelen van promotiefilmpjes is hun veelzijdigheid. Ze kunnen worden afgestemd op jouw specifieke doelgroep en marketingdoelen. Of je nu behoefte hebt aan een informatieve uitlegvideo, een pakkende reclamespot, of een bedrijfspresentatie, promotiefilms bieden de flexibiliteit om aan uiteenlopende behoeften te voldoen. Het laten produceren van een hoogwaardige promotiefilm is een investering die zichzelf terugverdient.

WERVINGSVIDEO

JOUW GEHEIME WAPEN OM TALENT TE VERLEIDEN EN TE BEHOUDEN

Een van de meest krachtige elementen van een wervingsvideo is het vermogen om potentiële medewerkers te enthousiasmeren en te overtuigen door echte mensen in de schijnwerpers te zetten. Wervingsvideo’s bieden een emotionele connectie en een visuele weergave van de werkomgeving, het team en de bedrijfscultuur. Dit is aantrekkelijker voor potentiële kandidaten dan informatieve wervingsteksten.

Een doeltreffende wervingsvideo gaat verder dan enkel het verstrekken van feitelijke informatie. Met het visueel in beeld brengen van de bedrijfcultuur, creeëer je een verbondenheid met mogelijke nieuwe talenten. Het laten produceren van een wervingsvideo betekent dat je de traditionele aanpak achter je laat. De video’s focussen niet louter op het uiteenzetten van functie-eisen, maar brengen het bredere verhaal van de organisatie tot leven, inclusief de missie, waarden en cultuur.

onze klanten

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk al onze reviews
Sirius Vision
Sirius Vision Film Productions
5.0
Gebaseerd op 24 beoordelingen
powered by Google
icginbeeldicginbeeld
08:50 04 Mar 24
Heel prettig samengewerkt met Jordi en zijn team. Zeer professioneel bedrijf en daarnaast is het contact erg fijn. Er wordt super snel geschakeld, de deadline wordt altijd gehaald en er zijn duidelijke afspraken. Daarnaast zijn de draaidagen ook erg gezellig. En het belangrijkste.... het resultaat is erg mooi. Van harte aanbevolen!
Patrick DerkxPatrick Derkx
15:51 09 Feb 24
Heel prettig samen gewerkt met Jordi en zijn team. Duidelijke afspraken, proactief meedenken, punctualiteit, autonomie van werken etc. En..laten we het niet vergeten...hele knappe video's
Avek HaarlemAvek Haarlem
14:53 19 Jan 24
Eind vorig jaar heeft Serius Vision 5 helle mooie werken bij filmpjes gemaakt. Jordi de man was zeer professioneel en kwam goed voorbereid. Goede scripts en gedurende 2 dagen super mooie opnames gemaakt.Ik kan Serius Vision zeker aanbevelen. Benieuwd naar de resultaten? ga naar werkenbijavek.nl
Femke JansenFemke Jansen
09:33 06 Nov 23
Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Met oog voor detail zonder het grote geheel uit het oog te verliezen. De korte lijnen en besluitvaardigheid tijdens het proces waren heel fijn.
Bart SchreursBart Schreurs
11:14 23 Oct 23
Sirius Vision bewijst zich als een uitzonderlijke videoproductie partner. Hun professionele aanpak strekt zich uit van conceptontwikkeling tot eindmontage, en denken mee elke fase van het project. Tijdens iedere stap van het proces communiceren ze helder en duidelijk wat er moet en gaat gebeuren en is er duidelijk sprake van controle over het project.
Lilian KuertenLilian Kuerten
10:54 09 Oct 23
Voor onze campagne voor Jeugd en (school)veiligheid werkten we samen met Jordi en zijn team. Binnen no-time werd een draaiboek in elkaar gezet en waren de video's binnen twee weken een feit. Voortvarend en met mooi resultaat! Gemeente Amsterdam
Niels van DuijnNiels van Duijn
09:10 20 Sep 23
Met Sirius Vision is het fijn samenwerken! Tijdens het voortraject wordt er ontzettend veel aandacht besteed en ze stellen de juiste vragen. Een duidelijk overzicht volgt zodat je precies weet waar je aan toe bent. De productie is ronduit leuk en gezellig met deze mannen, om over het resultaat nog maar niet te spreken! Ontzettend gave video's na een leuk traject! Thanks!
Michael MichelMichael Michel
09:25 11 Jul 23
Als bedrijf waren we op zoek naar een betrouwbare partner om een campagne voor ons te produceren en Sirius Vision heeft onze verwachtingen overtroffen op alle fronten.Vanaf het allereerste contact was de communicatie met Sirius Vision professioneel en efficiënt. Ze waren altijd bereikbaar en reageerden snel op al onze vragen en verzoeken. Dit gaf ons een gevoel van vertrouwen en zekerheid gedurende het hele proces.Wat betreft het daadwerkelijke werk dat Sirius Vision heeft afgeleverd, kunnen we alleen maar lovende woorden spreken. De kwaliteit van de video's die ze hebben geproduceerd was perfect en sloot volledig aan op onze wensen.Daarnaast verdient het team van Sirius Vision ook lof voor hun professionaliteit en vriendelijkheid. Ze werkten nauw met ons samen om onze visie te begrijpen en brachten innovatieve ideeën naar voren om de campagne nog impactvoller te maken. Hun toewijding aan het leveren van uitstekende resultaten was duidelijk zichtbaar in elke stap van het proces.Tot slot was het project binnen de afgesproken tijd voltooid, wat aantoont dat Sirius Vision een bedrijf is dat zijn beloftes nakomt en streeft naar klanttevredenheid.Kortom, we kunnen Sirius Vision Film Productions ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf voor videoproducties. Hun creativiteit, vakmanschap en toewijding aan klanttevredenheid zijn werkelijk indrukwekkend. We kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw met hen samen te werken.
Kirstin MantjeKirstin Mantje
16:20 03 Jul 23
Snelle en goede service!
Sirius Vision heeft voor ons een mooie wervingsfilm gemaakt. Het eindresultaat was zeer geslaagd. Maar ook de voorbereiding en begeleiding op de filmdag zelf was erg goed.
Michel CramerMichel Cramer
17:44 28 Jun 23
In contact gekomen met Sirius Vision om ons bedrijf onder de aandacht te brengen. Wisten door veel vragen te stellen de kern van onze dienstverlening samen te vatten en te verwerken in een pakkend concept. Uiteindelijk hebben we meerdere video’s ontvangen om op verschillende kanalen in te zetten. Erg tevreden met het eindresultaat.
marie louise buckensmarie louise buckens
12:58 20 Jun 23
Sirius Vision heeft de gemeente Halderberge begeleid met het schrijven van een script voor het introductie filmpje en bij de opnames ervan. We hadden allerlei wensen dus we waren zeker niet de gemakkelijkste klant. Er werd volop met ons meegedacht om onze creatieve ideeën naar een nog hoger plan te tillen. De opname dag zelf was ook erg leuk om mee te maken. Jordi en zijn collega hebben ons efficiënt, professioneel maar ook zeker met de nodige gezelligheid door de dag heen geloodst. Het resultaat is erg goed geworden! Dank aan Sirius Vision!!
Toxic SDUToxic SDU
09:27 14 Mar 23
Diverse projecten met Sirius Vision Film en Productions gedaan. Van e-learning tot promotiefilm en alles daar tussenin. Sirius Vision schakelt snel, denkt inhoudelijk mee en is creatief in het bedenken van oplossingen. Wat ons betreft dus echt een aanrader.
Robin HildenbrantRobin Hildenbrant
08:51 14 Mar 23
Super blij met de samenwerking met Sirus Vision! Een video producer die begrijpt wat er nodig is om tot een succesvolle productie te komen!
Denise ter HorstDenise ter Horst
12:16 06 Mar 23
De samenwerking met Sirius Vision heeft al onze verwachtingen overtroffen. De foto's en video's worden heel goed ontvangen op onze Social Media kanalen en geven precies de juiste uitstraling weer. Professionele aanpak en jongens die meedenken. Kortom: zeer tevreden en voor herhaling vatbaar!
brenden verweijbrenden verweij
14:27 03 Mar 23
Wij hebben een hele prettige samenwerking met Sirus Vision gehad voor meerdere video's die we hebben geschoten. Jordi is erg meedenkend en snapt al snel wat er neergezet moet worden en hoe we daar toe het beste kunnen komen. Fijn dat er creatief wordt mee gedacht. Jordi en Bruno werken snel, professioneel en leveren een super kwaliteit aan video's. Specifieke wensen in o.a de nabewerking e.d; niet was hen te gek. Daarnaast is het ook top dat Jordi adviseert hoe je daarna het best de video's kunt verspreiden en welke kanalen interessant kunnen zijn voor ons bedrijf. Als bedrijf zonder marketing afdeling voelt dit als een prettig verlengstuk. Bedankt!
Stephen ZwanenburgStephen Zwanenburg
11:07 06 Jan 23
Sirius Vision Film Productions luistert, denkt mee en is zeer creatief in het bouwen naar een geweldige bedrijfsfilm!
Y GumusY Gumus
09:31 25 Oct 22
Fijne samenwerking met Jordi en Bruno! Snelle afwerking en hoge kwaliteit in foto en video. Voor mijn volgende project kies ik zeker weer Sirius Vision!
Henk SwierHenk Swier
09:11 03 Aug 22
Zeer prettige samenwerking gehad met Sirius Vision. Samen tot een mooi concept gekomen waarna we erg blij zijn met onze bedrijfsvideo. Wij zijn tevreden!
UpRecruitUpRecruit
11:58 01 Aug 22
Een uitstekend productiebedrijf voor kwalitatief hoogwaardige video's! Wij zijn erg tevreden over de fijne samenwerking met Sirius Vision Film Productions.
Milan van EssenMilan van Essen
14:56 07 Jul 21
Hele fijne samenwerking met Sirius Vision.Tijdens de zoektocht naar een bedrijf die een pakkende promo van ons nieuwe product kon maken, kwam ik terecht bij deze professionals. Zij hebben ons verhaal op de juiste manier in beeld gebracht en mijn verwachtingen meer dan overtroffen.Bedankt voor de fijne samenwerking, dat er nog maar velen mogen volgen!
js_loader
menu