Vragen? Bel ons gerust: Tel: +316 230 88 936
Sirius Vision - Film Productions
Sirius Vision - Film Productions

Promotiefilm

Je hebt een geweldig product, een fantastische dienst of een superactie. Maar hoe zorg je ervoor dat je doelgroep dat ook weet? Hoe breng je je boodschap over op een manier die blijft hangen en aanzet tot actie? Het antwoord is simpel: met een promotiefilm.

Een promotiefilm is een korte en krachtige video die je gebruikt om je product, dienst of actie te promoten. Het is geen bedrijfsfilm, waarin je vooral vertelt wie je bent en wat je doet. Een promotiefilm is gericht op één specifiek onderwerp en heeft een duidelijk doel: de kijker overtuigen om iets te doen.
Een goed voorbeeld van een promotiefilm is de video die we hebben gemaakt voor FitGun, een producent van massageapparaten voor sporters. In deze video laten we zien hoe de FitGun Air-C Pro helpt om spierpijn te verlichten, de doorbloeding te verbeteren en herstel te versnellen.

Wil je meer weten over hoe je een promotiefilm of complete campagne kunt laten maken door Sirius Vision? Lees dan snel verder!
bekijk hier al onze projecten
Sirius Vision - FitGun Brand movie

Promotiefilm in focus

een goed uitgelicht project

Regelmatig mogen we onze tanden in een prachtig project zetten. Zo’n project waar je écht warm voor loopt. Omdat het onderwerp je aanspreekt, of omdat je samen met de klant de creativiteit tot grote hoogten kunt brengen. Deze projecten hebben dan ook een speciaal plekje in ons hart. Hiernaast zie je 1 van die projecten. Regelmatig wordt er een andere project uitgelicht. Via de link hieronder kun je meer lezen over dit project.
Bekijk dit project

Ons werk

Bekijk hier een aantal voorbeelden van promotiefilms gemaakt door sirius vision

Bekijk alle projecten
Sirius Vision

Wil je een promotiefilm
laten maken?

Maak een afspraak

De kracht van storytelling in video: 
Het maakt je merk onvergetelijk

Wat zijn de voordelen van een promotiefilm?

Een promotiefilm heeft veel voordelen voor je bedrijf of organisatie. Met een promotiefilm kun je:

Je naamsbekendheid vergroten

Een promotiefilm is een uitstekende manier om je merk onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Je kunt je promotiefilm verspreiden via verschillende kanalen, zoals je website en social media, via e-mail, op televisie of als DOOH-reclame (digital out of home).

Je conversie verhogen

Een promotiefilm is een effectieve manier om je potentiële klanten over de streep te trekken. Een promotiefilm kan je de voordelen van je product, dienst of actie laten zien en de kijker tot actie aansporen.

Je klantloyaliteit versterken

Een promotiefilm is een goede manier om een band op te bouwen met je bestaande klanten. Met een promotiefilm kun je je waardering tonen, je klanten informeren over nieuwe ontwikkelingen of aanbiedingen, of ze uitnodigen om hun ervaringen te delen

Je verhaal vertellen

Een promotiefilm is een ideale manier om je verhaal te vertellen aan je doelgroep. Door gebruik te maken van storytelling roep je sterke emoties op bij de kijker. Daardoor maakt je verhaal indruk en blijft hij veel beter hangen.
Dit zijn enkele voordelen van een promotiefilm, maar er zijn er nog veel meer! Wil je weten wat een promotiefilm voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Hoe maak je een goede promotiefilm?

Een goede promotiefilm maken is niet zo makkelijk als het lijkt. Er komt veel bij kijken om een video te maken die aansluit bij je doelstelling, doelgroep, boodschap en stijl. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Bij Sirius Vision helpen we je graag met het hele proces van het maken van een promotiefilm. Dit zijn de stappen die we samen doorlopen:

Concept

We bespreken je wensen en verwachtingen en bedenken een creatief concept dat past bij jouw doel. We maken een script en een storyboard om het concept te visualiseren. Een strakke planning maakt degelijk projectmanagement mogelijk.

Productie

We regelen alles wat nodig is voor de opnames, zoals de locatie, de apparatuur, de acteurs en de crew. We zorgen voor een professionele en prettige sfeer op de set. We volgen het script en het storyboard om de gewenste scènes vast te leggen.

Montage

We kiezen de beste beelden uit, voegen muziek, voice-over, geluidseffecten en animaties toe. We zorgen voor een vloeiende en aantrekkelijke montage die je boodschap versterkt. We laten je het resultaat zien en vragen om je feedback.

Oplevering

We leveren de video in het gewenste formaat en bestandstype, afhankelijk van het distributiekanaal. De formaten 4:5 en 9:5 zijn bijvoorbeeld geschikt voor social media, 16:9 is mooi op je website en op tv. Voor een cinematisch gevoel gebruiken we het bioscoopformaat van 2,35:1. Ook voor de distributie dragen wij zorg, waarna we de resultaten analyseren en de video blijven optimaliseren.

Waarom kies je voor Sirius Vision?

Er zijn goede redenen om Sirius Vision jouw promotiefilm te laten maken. Zo hebben we meer dan 10 jaar ervaring met het maken van promotiefilms voor diverse klanten in verschillende sectoren. We weten wat werkt en wat niet. We zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van video.

Wij vormen een team van experts op het gebied van concept, productie, montage en oplevering en distributie. Onze kennis, vaardigheden en apparatuur stellen ons in staat om een hoogwaardige promotiefilm te maken. Onze opdrachtgevers roemen ons om ons inlevingsvermogen; wij willen jouw bedrijf en jouw doelgroep écht begrijpen en daar de beste video voor maken.

We houden van ons vak en we houden van onze klanten. We doen er alles aan om jouw verwachtingen te overtreffen en je tevreden te stellen. We luisteren naar je wensen, denken met je mee en geven je eerlijk advies.

Bij Sirius Vision bieden we je een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor je promotiefilm. We zijn transparant over onze kosten en komen niet met verborgen extra’s achteraf. Wel zo prettig, toch?

Promotiefilm laten maken? Vraag een offerte aan

Je ziet het: een promotiefilm is een krachtig middel om je product, dienst of actie te promoten bij je doelgroep. Met een promotiefilm kun je je naamsbekendheid vergroten, je conversie verhogen, de binding met je doelgroep versterken en je verhaal vertellen.

Een goede promotiefilm maak je niet zomaar. Het vergt een goed concept, een professionele productie, een vloeiende montage en een effectieve oplevering. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen. Bij Sirius Vision helpen we je graag met het hele proces van het maken van een promotiefilm.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag dan meteen een offerte aan.
Vraag een offerte aan

onze klanten

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk al onze reviews
Sirius Vision
Sirius Vision Film Productions
5.0
Gebaseerd op 24 beoordelingen
powered by Google
icginbeeldicginbeeld
08:50 04 Mar 24
Heel prettig samengewerkt met Jordi en zijn team. Zeer professioneel bedrijf en daarnaast is het contact erg fijn. Er wordt super snel geschakeld, de deadline wordt altijd gehaald en er zijn duidelijke afspraken. Daarnaast zijn de draaidagen ook erg gezellig. En het belangrijkste.... het resultaat is erg mooi. Van harte aanbevolen!
Patrick DerkxPatrick Derkx
15:51 09 Feb 24
Heel prettig samen gewerkt met Jordi en zijn team. Duidelijke afspraken, proactief meedenken, punctualiteit, autonomie van werken etc. En..laten we het niet vergeten...hele knappe video's
Avek HaarlemAvek Haarlem
14:53 19 Jan 24
Eind vorig jaar heeft Serius Vision 5 helle mooie werken bij filmpjes gemaakt. Jordi de man was zeer professioneel en kwam goed voorbereid. Goede scripts en gedurende 2 dagen super mooie opnames gemaakt.Ik kan Serius Vision zeker aanbevelen. Benieuwd naar de resultaten? ga naar werkenbijavek.nl
Femke JansenFemke Jansen
09:33 06 Nov 23
Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Met oog voor detail zonder het grote geheel uit het oog te verliezen. De korte lijnen en besluitvaardigheid tijdens het proces waren heel fijn.
Bart SchreursBart Schreurs
11:14 23 Oct 23
Sirius Vision bewijst zich als een uitzonderlijke videoproductie partner. Hun professionele aanpak strekt zich uit van conceptontwikkeling tot eindmontage, en denken mee elke fase van het project. Tijdens iedere stap van het proces communiceren ze helder en duidelijk wat er moet en gaat gebeuren en is er duidelijk sprake van controle over het project.
Lilian KuertenLilian Kuerten
10:54 09 Oct 23
Voor onze campagne voor Jeugd en (school)veiligheid werkten we samen met Jordi en zijn team. Binnen no-time werd een draaiboek in elkaar gezet en waren de video's binnen twee weken een feit. Voortvarend en met mooi resultaat! Gemeente Amsterdam
Niels van DuijnNiels van Duijn
09:10 20 Sep 23
Met Sirius Vision is het fijn samenwerken! Tijdens het voortraject wordt er ontzettend veel aandacht besteed en ze stellen de juiste vragen. Een duidelijk overzicht volgt zodat je precies weet waar je aan toe bent. De productie is ronduit leuk en gezellig met deze mannen, om over het resultaat nog maar niet te spreken! Ontzettend gave video's na een leuk traject! Thanks!
Michael MichelMichael Michel
09:25 11 Jul 23
Als bedrijf waren we op zoek naar een betrouwbare partner om een campagne voor ons te produceren en Sirius Vision heeft onze verwachtingen overtroffen op alle fronten.Vanaf het allereerste contact was de communicatie met Sirius Vision professioneel en efficiënt. Ze waren altijd bereikbaar en reageerden snel op al onze vragen en verzoeken. Dit gaf ons een gevoel van vertrouwen en zekerheid gedurende het hele proces.Wat betreft het daadwerkelijke werk dat Sirius Vision heeft afgeleverd, kunnen we alleen maar lovende woorden spreken. De kwaliteit van de video's die ze hebben geproduceerd was perfect en sloot volledig aan op onze wensen.Daarnaast verdient het team van Sirius Vision ook lof voor hun professionaliteit en vriendelijkheid. Ze werkten nauw met ons samen om onze visie te begrijpen en brachten innovatieve ideeën naar voren om de campagne nog impactvoller te maken. Hun toewijding aan het leveren van uitstekende resultaten was duidelijk zichtbaar in elke stap van het proces.Tot slot was het project binnen de afgesproken tijd voltooid, wat aantoont dat Sirius Vision een bedrijf is dat zijn beloftes nakomt en streeft naar klanttevredenheid.Kortom, we kunnen Sirius Vision Film Productions ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf voor videoproducties. Hun creativiteit, vakmanschap en toewijding aan klanttevredenheid zijn werkelijk indrukwekkend. We kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw met hen samen te werken.
Kirstin MantjeKirstin Mantje
16:20 03 Jul 23
Snelle en goede service!
Sirius Vision heeft voor ons een mooie wervingsfilm gemaakt. Het eindresultaat was zeer geslaagd. Maar ook de voorbereiding en begeleiding op de filmdag zelf was erg goed.
Michel CramerMichel Cramer
17:44 28 Jun 23
In contact gekomen met Sirius Vision om ons bedrijf onder de aandacht te brengen. Wisten door veel vragen te stellen de kern van onze dienstverlening samen te vatten en te verwerken in een pakkend concept. Uiteindelijk hebben we meerdere video’s ontvangen om op verschillende kanalen in te zetten. Erg tevreden met het eindresultaat.
marie louise buckensmarie louise buckens
12:58 20 Jun 23
Sirius Vision heeft de gemeente Halderberge begeleid met het schrijven van een script voor het introductie filmpje en bij de opnames ervan. We hadden allerlei wensen dus we waren zeker niet de gemakkelijkste klant. Er werd volop met ons meegedacht om onze creatieve ideeën naar een nog hoger plan te tillen. De opname dag zelf was ook erg leuk om mee te maken. Jordi en zijn collega hebben ons efficiënt, professioneel maar ook zeker met de nodige gezelligheid door de dag heen geloodst. Het resultaat is erg goed geworden! Dank aan Sirius Vision!!
Toxic SDUToxic SDU
09:27 14 Mar 23
Diverse projecten met Sirius Vision Film en Productions gedaan. Van e-learning tot promotiefilm en alles daar tussenin. Sirius Vision schakelt snel, denkt inhoudelijk mee en is creatief in het bedenken van oplossingen. Wat ons betreft dus echt een aanrader.
Robin HildenbrantRobin Hildenbrant
08:51 14 Mar 23
Super blij met de samenwerking met Sirus Vision! Een video producer die begrijpt wat er nodig is om tot een succesvolle productie te komen!
Denise ter HorstDenise ter Horst
12:16 06 Mar 23
De samenwerking met Sirius Vision heeft al onze verwachtingen overtroffen. De foto's en video's worden heel goed ontvangen op onze Social Media kanalen en geven precies de juiste uitstraling weer. Professionele aanpak en jongens die meedenken. Kortom: zeer tevreden en voor herhaling vatbaar!
brenden verweijbrenden verweij
14:27 03 Mar 23
Wij hebben een hele prettige samenwerking met Sirus Vision gehad voor meerdere video's die we hebben geschoten. Jordi is erg meedenkend en snapt al snel wat er neergezet moet worden en hoe we daar toe het beste kunnen komen. Fijn dat er creatief wordt mee gedacht. Jordi en Bruno werken snel, professioneel en leveren een super kwaliteit aan video's. Specifieke wensen in o.a de nabewerking e.d; niet was hen te gek. Daarnaast is het ook top dat Jordi adviseert hoe je daarna het best de video's kunt verspreiden en welke kanalen interessant kunnen zijn voor ons bedrijf. Als bedrijf zonder marketing afdeling voelt dit als een prettig verlengstuk. Bedankt!
Stephen ZwanenburgStephen Zwanenburg
11:07 06 Jan 23
Sirius Vision Film Productions luistert, denkt mee en is zeer creatief in het bouwen naar een geweldige bedrijfsfilm!
Y GumusY Gumus
09:31 25 Oct 22
Fijne samenwerking met Jordi en Bruno! Snelle afwerking en hoge kwaliteit in foto en video. Voor mijn volgende project kies ik zeker weer Sirius Vision!
Henk SwierHenk Swier
09:11 03 Aug 22
Zeer prettige samenwerking gehad met Sirius Vision. Samen tot een mooi concept gekomen waarna we erg blij zijn met onze bedrijfsvideo. Wij zijn tevreden!
UpRecruitUpRecruit
11:58 01 Aug 22
Een uitstekend productiebedrijf voor kwalitatief hoogwaardige video's! Wij zijn erg tevreden over de fijne samenwerking met Sirius Vision Film Productions.
Milan van EssenMilan van Essen
14:56 07 Jul 21
Hele fijne samenwerking met Sirius Vision.Tijdens de zoektocht naar een bedrijf die een pakkende promo van ons nieuwe product kon maken, kwam ik terecht bij deze professionals. Zij hebben ons verhaal op de juiste manier in beeld gebracht en mijn verwachtingen meer dan overtroffen.Bedankt voor de fijne samenwerking, dat er nog maar velen mogen volgen!
js_loader

Bedrijfsfilm, campagnefilm of commercial laten maken?

Benieuwd geworden naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Of gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.
Sirius Vision - Jordi de Man

Let's talk

Jordi de Man
Founder / Producer / Regisseur
Jordi@siriusvision.nl
+31 623 088 936
Neem contact op
menu