Vragen? Bel ons gerust: Tel: +316 230 88 936
Sirius Vision - Film Productions
Sirius Vision - Film Productions

Social media video’s

Iedereen is –in meer of mindere mate– actief op social media. Dus ook jouw potentiële klanten! Voor een bedrijf is aanwezigheid op de grote sociale netwerken daarom ook een must. Het is alleen wel belangrijk om elk netwerk op de juiste manier te gebruiken, met onderwerpen die aanspreken en een passende stijl.

Zet je bedrijf op de kaart via social media content

Videocontent trekt de aandacht

Ongeacht het netwerk is één ding op alle social media hetzelfde. Of het nu op Linkedin, Facebook of Instagram is, video’s krijgen de meeste aandacht. Het is nu eenmaal erg ontspannend om een video te kijken. Deze sociale netwerken geven video’s voorrang in de feeds van gebruikers, wat betekent dat je met een video veel meer mensen bereikt dan met alleen een foto of een tekst.
Zorg en Welzijn - Campagnefilm

Social media video in focus

een goed uitgelicht project

Regelmatig mogen we onze tanden in een prachtig project zetten. Zo’n project waar je écht warm voor loopt. Omdat het onderwerp je aanspreekt, of omdat je samen met de klant de creativiteit tot grote hoogten kunt brengen. Deze projecten hebben dan ook een speciaal plekje in ons hart. Hiernaast zie je 1 van die projecten. Regelmatig wordt er een andere project uitgelicht. Via de link hieronder kun je meer lezen over dit project.
Bekijk dit project

Ons werk

Bekijk hier een aantal voorbeelden van social media video's gemaakt door sirius vision

Sirius Vision

Wil je een social media video
laten maken?

Maak een afspraak

Heldere en inspirerende films met krachtige
 verhalen die mensen in beweging brengen

Voordelen van social media content

Ongeacht het netwerk is één ding op alle social media hetzelfde. Of het nu op Linkedin, Facebook of Instagram is, video’s krijgen de meeste aandacht. Het is nu eenmaal erg ontspannend om een video te kijken. Deze sociale netwerken geven video’s voorrang in de feeds van gebruikers, wat betekent dat je met een video veel meer mensen bereikt dan met alleen een foto of een tekst.

Bedrijfsfilms voor social media

Ongeacht het netwerk is één ding op alle social media hetzelfde. Of het nu op Linkedin, Facebook of Instagram is, video’s krijgen de meeste aandacht. Het is nu eenmaal erg ontspannend om een video te kijken. Deze sociale netwerken geven video’s voorrang in de feeds van gebruikers, wat betekent dat je met een video veel meer mensen bereikt dan met alleen een foto of een tekst.

Videocontent voor social

Social media succesvol inzetten vraagt om een behoorlijke toewijding. Je wilt top-of-mind bij je doelgroep blijven en daarom zul je vaak berichten moeten plaatsen. Gelukkig zijn er veel templates en ideeën online te vinden, waarmee je de relatie met je (potentiële) klanten warm houdt. Videocontent is daarbij een bijna magisch ingrediënt. Door regelmatig een video in de mix te gooien, blijven jouw kanalen interessant voor je volgers. En dan hebben we het echt niet over lange bedrijfsfilms of short movies. Nee, micro-content werkt ook prima. De kosten en moeite om dit soort video’s (van pakweg 3 tot 30 seconden) te creëren zijn beperkt, maar het rendement is vrijwel ongelimiteerd. Geen wonder dat zoveel influencers en YouTubers in micro-content investeren! Wil jij hun voorbeeld volgen, dan helpt Sirius Vision jou bij de creatieve en technische verwezelijking.

Social media content: regelmaat scoort

Op social media is het niet zo dat je één video kunt posten en vervolgens een maand lang achterover kunt leunen. Nee, de algoritmen van Instagram, Facebook, TikTok en andere kanalen zijn zó gebouwd dat ze interactie belonen. Dus hoe meer likes, shares en reacties jij losmaakt, des te beter je scoort. Maar daar is dan wel regelmatig posten voor nodig.

Hoe Sirius Vision daarbij kan helpen? Bijvoorbeeld door enkele vaste draaidagen in het jaar met jou te plannen. Op één draaidag kunnen we dan allerlei onderwerpen in beeld brengen, bijvoorbeeld je collega’s, je klanten, je producten of diensten, en ga zo maar door. Het resultaat daarvan? Zo’n 24 tot 48 stukjes micro-content waar je maandenlang mee vooruit kunt. Zo ben je altijd actueel en relevant.

Social media video laten maken?

Social media is een enorm krachtige lead generator, vooral wanneer je met video aan de slag gaat. Maar dat betekent niet dat je in het wildeweg met je mobieltje aan de slag moet. Professionele video’s maken pas écht indruk. Sirius Vision zorgt voor de perfecte lichtval, goed geluid, speciale effecten en (indien gewenst) doorgewinterde acteurs. Benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk hem hier.

onze klanten

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk al onze reviews
Sirius Vision
Sirius Vision Film Productions
5.0
Gebaseerd op 24 beoordelingen
powered by Google
icginbeeldicginbeeld
08:50 04 Mar 24
Heel prettig samengewerkt met Jordi en zijn team. Zeer professioneel bedrijf en daarnaast is het contact erg fijn. Er wordt super snel geschakeld, de deadline wordt altijd gehaald en er zijn duidelijke afspraken. Daarnaast zijn de draaidagen ook erg gezellig. En het belangrijkste.... het resultaat is erg mooi. Van harte aanbevolen!
Patrick DerkxPatrick Derkx
15:51 09 Feb 24
Heel prettig samen gewerkt met Jordi en zijn team. Duidelijke afspraken, proactief meedenken, punctualiteit, autonomie van werken etc. En..laten we het niet vergeten...hele knappe video's
Avek HaarlemAvek Haarlem
14:53 19 Jan 24
Eind vorig jaar heeft Serius Vision 5 helle mooie werken bij filmpjes gemaakt. Jordi de man was zeer professioneel en kwam goed voorbereid. Goede scripts en gedurende 2 dagen super mooie opnames gemaakt.Ik kan Serius Vision zeker aanbevelen. Benieuwd naar de resultaten? ga naar werkenbijavek.nl
Femke JansenFemke Jansen
09:33 06 Nov 23
Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Met oog voor detail zonder het grote geheel uit het oog te verliezen. De korte lijnen en besluitvaardigheid tijdens het proces waren heel fijn.
Bart SchreursBart Schreurs
11:14 23 Oct 23
Sirius Vision bewijst zich als een uitzonderlijke videoproductie partner. Hun professionele aanpak strekt zich uit van conceptontwikkeling tot eindmontage, en denken mee elke fase van het project. Tijdens iedere stap van het proces communiceren ze helder en duidelijk wat er moet en gaat gebeuren en is er duidelijk sprake van controle over het project.
Lilian KuertenLilian Kuerten
10:54 09 Oct 23
Voor onze campagne voor Jeugd en (school)veiligheid werkten we samen met Jordi en zijn team. Binnen no-time werd een draaiboek in elkaar gezet en waren de video's binnen twee weken een feit. Voortvarend en met mooi resultaat! Gemeente Amsterdam
Niels van DuijnNiels van Duijn
09:10 20 Sep 23
Met Sirius Vision is het fijn samenwerken! Tijdens het voortraject wordt er ontzettend veel aandacht besteed en ze stellen de juiste vragen. Een duidelijk overzicht volgt zodat je precies weet waar je aan toe bent. De productie is ronduit leuk en gezellig met deze mannen, om over het resultaat nog maar niet te spreken! Ontzettend gave video's na een leuk traject! Thanks!
Michael MichelMichael Michel
09:25 11 Jul 23
Als bedrijf waren we op zoek naar een betrouwbare partner om een campagne voor ons te produceren en Sirius Vision heeft onze verwachtingen overtroffen op alle fronten.Vanaf het allereerste contact was de communicatie met Sirius Vision professioneel en efficiënt. Ze waren altijd bereikbaar en reageerden snel op al onze vragen en verzoeken. Dit gaf ons een gevoel van vertrouwen en zekerheid gedurende het hele proces.Wat betreft het daadwerkelijke werk dat Sirius Vision heeft afgeleverd, kunnen we alleen maar lovende woorden spreken. De kwaliteit van de video's die ze hebben geproduceerd was perfect en sloot volledig aan op onze wensen.Daarnaast verdient het team van Sirius Vision ook lof voor hun professionaliteit en vriendelijkheid. Ze werkten nauw met ons samen om onze visie te begrijpen en brachten innovatieve ideeën naar voren om de campagne nog impactvoller te maken. Hun toewijding aan het leveren van uitstekende resultaten was duidelijk zichtbaar in elke stap van het proces.Tot slot was het project binnen de afgesproken tijd voltooid, wat aantoont dat Sirius Vision een bedrijf is dat zijn beloftes nakomt en streeft naar klanttevredenheid.Kortom, we kunnen Sirius Vision Film Productions ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf voor videoproducties. Hun creativiteit, vakmanschap en toewijding aan klanttevredenheid zijn werkelijk indrukwekkend. We kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw met hen samen te werken.
Kirstin MantjeKirstin Mantje
16:20 03 Jul 23
Snelle en goede service!
Sirius Vision heeft voor ons een mooie wervingsfilm gemaakt. Het eindresultaat was zeer geslaagd. Maar ook de voorbereiding en begeleiding op de filmdag zelf was erg goed.
Michel CramerMichel Cramer
17:44 28 Jun 23
In contact gekomen met Sirius Vision om ons bedrijf onder de aandacht te brengen. Wisten door veel vragen te stellen de kern van onze dienstverlening samen te vatten en te verwerken in een pakkend concept. Uiteindelijk hebben we meerdere video’s ontvangen om op verschillende kanalen in te zetten. Erg tevreden met het eindresultaat.
marie louise buckensmarie louise buckens
12:58 20 Jun 23
Sirius Vision heeft de gemeente Halderberge begeleid met het schrijven van een script voor het introductie filmpje en bij de opnames ervan. We hadden allerlei wensen dus we waren zeker niet de gemakkelijkste klant. Er werd volop met ons meegedacht om onze creatieve ideeën naar een nog hoger plan te tillen. De opname dag zelf was ook erg leuk om mee te maken. Jordi en zijn collega hebben ons efficiënt, professioneel maar ook zeker met de nodige gezelligheid door de dag heen geloodst. Het resultaat is erg goed geworden! Dank aan Sirius Vision!!
Toxic SDUToxic SDU
09:27 14 Mar 23
Diverse projecten met Sirius Vision Film en Productions gedaan. Van e-learning tot promotiefilm en alles daar tussenin. Sirius Vision schakelt snel, denkt inhoudelijk mee en is creatief in het bedenken van oplossingen. Wat ons betreft dus echt een aanrader.
Robin HildenbrantRobin Hildenbrant
08:51 14 Mar 23
Super blij met de samenwerking met Sirus Vision! Een video producer die begrijpt wat er nodig is om tot een succesvolle productie te komen!
Denise ter HorstDenise ter Horst
12:16 06 Mar 23
De samenwerking met Sirius Vision heeft al onze verwachtingen overtroffen. De foto's en video's worden heel goed ontvangen op onze Social Media kanalen en geven precies de juiste uitstraling weer. Professionele aanpak en jongens die meedenken. Kortom: zeer tevreden en voor herhaling vatbaar!
brenden verweijbrenden verweij
14:27 03 Mar 23
Wij hebben een hele prettige samenwerking met Sirus Vision gehad voor meerdere video's die we hebben geschoten. Jordi is erg meedenkend en snapt al snel wat er neergezet moet worden en hoe we daar toe het beste kunnen komen. Fijn dat er creatief wordt mee gedacht. Jordi en Bruno werken snel, professioneel en leveren een super kwaliteit aan video's. Specifieke wensen in o.a de nabewerking e.d; niet was hen te gek. Daarnaast is het ook top dat Jordi adviseert hoe je daarna het best de video's kunt verspreiden en welke kanalen interessant kunnen zijn voor ons bedrijf. Als bedrijf zonder marketing afdeling voelt dit als een prettig verlengstuk. Bedankt!
Stephen ZwanenburgStephen Zwanenburg
11:07 06 Jan 23
Sirius Vision Film Productions luistert, denkt mee en is zeer creatief in het bouwen naar een geweldige bedrijfsfilm!
Y GumusY Gumus
09:31 25 Oct 22
Fijne samenwerking met Jordi en Bruno! Snelle afwerking en hoge kwaliteit in foto en video. Voor mijn volgende project kies ik zeker weer Sirius Vision!
Henk SwierHenk Swier
09:11 03 Aug 22
Zeer prettige samenwerking gehad met Sirius Vision. Samen tot een mooi concept gekomen waarna we erg blij zijn met onze bedrijfsvideo. Wij zijn tevreden!
UpRecruitUpRecruit
11:58 01 Aug 22
Een uitstekend productiebedrijf voor kwalitatief hoogwaardige video's! Wij zijn erg tevreden over de fijne samenwerking met Sirius Vision Film Productions.
Milan van EssenMilan van Essen
14:56 07 Jul 21
Hele fijne samenwerking met Sirius Vision.Tijdens de zoektocht naar een bedrijf die een pakkende promo van ons nieuwe product kon maken, kwam ik terecht bij deze professionals. Zij hebben ons verhaal op de juiste manier in beeld gebracht en mijn verwachtingen meer dan overtroffen.Bedankt voor de fijne samenwerking, dat er nog maar velen mogen volgen!
js_loader

Bedrijfsfilm, campagnefilm of commercial laten maken?

Benieuwd geworden naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Of gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.
Sirius Vision - Jordi de Man

Let's talk

Jordi de Man
Founder / Producer / Regisseur
Jordi@siriusvision.nl
+31 623 088 936
Neem contact op
menu