Vragen? Bel ons gerust: Tel: +316 230 88 936
Sirius Vision - Film Productions
Sirius Vision - Film Productions

Videoproductiebedrijf inhuren: ja of nee?

De combinatie van beeld en geluid is een krachtige manier om verhalen te vertellen, emoties over te brengen en mensen te inspireren. Of je nu een bedrijf runt, een freelancer bent of gewoon een belangrijke boodschap wilt verspreiden, video is vaak de weg naar succes. Maar hoe zorg je ervoor dat je video's echt impact maken?

Waarom een videoproductiebedrijf inhuren?

Dus je hebt besloten dat je een video wilt. Maar waarom zou je die niet zelf produceren? Met een handig neefje die een goede camera heeft, kom je een heel eind, toch? Nou, nee. Want het draait uiteindelijk allemaal om kwaliteit en ervaring.

Een professioneel videoproductiebedrijf heeft een team van specialisten die precies weten hoe ze jullie visie tot leven kunnen brengen. Ze beschikken over de nieuwste technologie en apparatuur, en hebben een schat aan ervaring in het werken met vergelijkbare opdrachtgevers en projecten. Een videoproductiebedrijf kan ook helpen bij het ontwikkelen van een concept en script, om op die manier storytelling succesvol toe te passen.
bekijk hier al onze projecten
Sirius Vision - Diabetes Magazijn TV Commercial - Video productiebedrijf

Heldere en inspirerende films met krachtige
 verhalen die mensen in beweging brengen

Voordelen van een videoproductiebedrijf

Een videoproducent inhuren brengt tal van voordelen met zich mee. Naast het feit dat een team van specialisten je veel tijd en moeite bespaart, garandeert zo’n samenwerking ook een professioneel resultaat. Deze professionals hebben een creatief oog en kunnen unieke invalshoeken en ideeën aanleveren waar je misschien zelf niet opgekomen was. Bovendien zorgen ze voor consistentie en samenhang in de video’s, wat essentieel is voor branding en het opbouwen van een herkenbare identiteit.

Kosten van een videoproductiebedrijf

Een belangrijk aspect om te overwegen bij het inhuren van een videoproductiebedrijf is de investering die daarbij komt kijken. Die kan variëren op basis van verschillende factoren zoals de omvang van het project, de benodigde apparatuur, en de expertise van het team. Het is belangrijk om van tevoren een budget vast te stellen en duidelijk te communiceren met het productiebedrijf. Houd in gedachten dat een hogere investering vaak resulteert in een hogere kwaliteit en een grotere impact.

De rol en functie van specialisten in video

Bij een professionele videoproductie komen veel specialisten kijken: denk aan regisseurs, cameramensen, editors en geluidstechnici. Deze professionals hebben elk hun eigen vaardigheden en expertise die bijdragen aan het eindproduct. Het hebben van een goed team kan het verschil maken tussen een gemiddelde video en een meesterwerk.

Bij Sirius Vision hebben we een ervaren en toegewijd team klaarstaan om je te helpen bij je videoproductieprojecten. Maak kennis met enkele van onze teamleden:

  • Jordi de Man, onze Producer/Regisseur, was al van kinds af aan gefascineerd door film. Nu creëert hij zelf die magie, met een passie voor zowel de creatieve als de organisatorische aspecten van film. Hij weet dat een prachtig eindproduct ondenkbaar is zonder zijn onmisbare teamleden.
  • Bruno van der Kraan, onze Director of Photography vertaalt het verhaal naar perfecte plaatjes. Met een oog voor detail en een passie voor mooie beelden, brengt hij het storyboard tot leven. Zijn creatieve oplossingen voor allerlei uitdagingen zorgen voor openvallende monden bij de kijkers.
  • Donna Swier is verantwoordelijk voor Projectmanagement & Planning. Zij zorgt ervoor dat administratie en planning piekfijn in orde zijn, zodat iedereen zich kan focussen op zijn of haar expertise en de deadlines worden gehaald.
  • Dani Rengers, onze Business Developer, vindt het geweldig om bedrijven te helpen groeien en ziet video als het perfecte medium daarvoor. Dani gelooft sterk in langdurige relaties die win-win-scenario’s creëren die na verloop van tijd steeds krachtiger worden.
  • Noah Stobbe is onze Video Marketeer maar tegelijkertijd ook een ijzersterke strateeg. Hij denkt altijd na over hoe een boodschap een zo groot mogelijk publiek kan bereiken en over de distributiekanalen. Doordat hij dat vóór het ontwikkelen van de film al doet, is het resultaat maximaal.
Vraag een offerte aan

Technologie en innovatie in videoproductie

Technologie heeft de wereld van videoproductie volledig veranderd. Van high-definition camera's en drones tot geavanceerde bewerkingssoftware, de mogelijkheden om adembenemende video's te creëren zijn eindeloos. Bij Sirius Vision blijven we altijd op de hoogte van de laatste trends en technologische innovaties in de industrie. Waar nodig halen we de nieuwste snufjes in huis waarmee opdrachtgevers zoals jij een unieke video krijgen.

Sirius Vision: creatie, passie, en professionaliteit

Bij videoproductiebedrijf Sirius Vision geloven we in de kracht van video en streven we ernaar om onze opdrachtgevers de beste service te bieden. Ons team van professionals begeleidt je bij elke stap van het proces, van het initiële brainstormen en scriptontwikkeling tot de uiteindelijke opnames, editing en distributie. We nemen de tijd om jouw merk, visie en doelen te begrijpen, en we bieden een totaalaanpak die ervoor zorgt dat jouw video's maximale impact creëren.

Door je van begin tot eind bij het proces te betrekken, zorgen we voor een naadloze uitvoering van je ideeën. Met Sirius Vision ben je niet alleen verzekerd van een prachtig eindproduct, maar ook van een plezierige en productieve samenwerking. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw video-ideeën tot leven te brengen!

onze klanten

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk al onze reviews
Sirius Vision
Sirius Vision Film Productions
5.0
Gebaseerd op 24 beoordelingen
powered by Google
icginbeeldicginbeeld
08:50 04 Mar 24
Heel prettig samengewerkt met Jordi en zijn team. Zeer professioneel bedrijf en daarnaast is het contact erg fijn. Er wordt super snel geschakeld, de deadline wordt altijd gehaald en er zijn duidelijke afspraken. Daarnaast zijn de draaidagen ook erg gezellig. En het belangrijkste.... het resultaat is erg mooi. Van harte aanbevolen!
Patrick DerkxPatrick Derkx
15:51 09 Feb 24
Heel prettig samen gewerkt met Jordi en zijn team. Duidelijke afspraken, proactief meedenken, punctualiteit, autonomie van werken etc. En..laten we het niet vergeten...hele knappe video's
Avek HaarlemAvek Haarlem
14:53 19 Jan 24
Eind vorig jaar heeft Serius Vision 5 helle mooie werken bij filmpjes gemaakt. Jordi de man was zeer professioneel en kwam goed voorbereid. Goede scripts en gedurende 2 dagen super mooie opnames gemaakt.Ik kan Serius Vision zeker aanbevelen. Benieuwd naar de resultaten? ga naar werkenbijavek.nl
Femke JansenFemke Jansen
09:33 06 Nov 23
Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Met oog voor detail zonder het grote geheel uit het oog te verliezen. De korte lijnen en besluitvaardigheid tijdens het proces waren heel fijn.
Bart SchreursBart Schreurs
11:14 23 Oct 23
Sirius Vision bewijst zich als een uitzonderlijke videoproductie partner. Hun professionele aanpak strekt zich uit van conceptontwikkeling tot eindmontage, en denken mee elke fase van het project. Tijdens iedere stap van het proces communiceren ze helder en duidelijk wat er moet en gaat gebeuren en is er duidelijk sprake van controle over het project.
Lilian KuertenLilian Kuerten
10:54 09 Oct 23
Voor onze campagne voor Jeugd en (school)veiligheid werkten we samen met Jordi en zijn team. Binnen no-time werd een draaiboek in elkaar gezet en waren de video's binnen twee weken een feit. Voortvarend en met mooi resultaat! Gemeente Amsterdam
Niels van DuijnNiels van Duijn
09:10 20 Sep 23
Met Sirius Vision is het fijn samenwerken! Tijdens het voortraject wordt er ontzettend veel aandacht besteed en ze stellen de juiste vragen. Een duidelijk overzicht volgt zodat je precies weet waar je aan toe bent. De productie is ronduit leuk en gezellig met deze mannen, om over het resultaat nog maar niet te spreken! Ontzettend gave video's na een leuk traject! Thanks!
Michael MichelMichael Michel
09:25 11 Jul 23
Als bedrijf waren we op zoek naar een betrouwbare partner om een campagne voor ons te produceren en Sirius Vision heeft onze verwachtingen overtroffen op alle fronten.Vanaf het allereerste contact was de communicatie met Sirius Vision professioneel en efficiënt. Ze waren altijd bereikbaar en reageerden snel op al onze vragen en verzoeken. Dit gaf ons een gevoel van vertrouwen en zekerheid gedurende het hele proces.Wat betreft het daadwerkelijke werk dat Sirius Vision heeft afgeleverd, kunnen we alleen maar lovende woorden spreken. De kwaliteit van de video's die ze hebben geproduceerd was perfect en sloot volledig aan op onze wensen.Daarnaast verdient het team van Sirius Vision ook lof voor hun professionaliteit en vriendelijkheid. Ze werkten nauw met ons samen om onze visie te begrijpen en brachten innovatieve ideeën naar voren om de campagne nog impactvoller te maken. Hun toewijding aan het leveren van uitstekende resultaten was duidelijk zichtbaar in elke stap van het proces.Tot slot was het project binnen de afgesproken tijd voltooid, wat aantoont dat Sirius Vision een bedrijf is dat zijn beloftes nakomt en streeft naar klanttevredenheid.Kortom, we kunnen Sirius Vision Film Productions ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf voor videoproducties. Hun creativiteit, vakmanschap en toewijding aan klanttevredenheid zijn werkelijk indrukwekkend. We kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw met hen samen te werken.
Kirstin MantjeKirstin Mantje
16:20 03 Jul 23
Snelle en goede service!
Sirius Vision heeft voor ons een mooie wervingsfilm gemaakt. Het eindresultaat was zeer geslaagd. Maar ook de voorbereiding en begeleiding op de filmdag zelf was erg goed.
Michel CramerMichel Cramer
17:44 28 Jun 23
In contact gekomen met Sirius Vision om ons bedrijf onder de aandacht te brengen. Wisten door veel vragen te stellen de kern van onze dienstverlening samen te vatten en te verwerken in een pakkend concept. Uiteindelijk hebben we meerdere video’s ontvangen om op verschillende kanalen in te zetten. Erg tevreden met het eindresultaat.
marie louise buckensmarie louise buckens
12:58 20 Jun 23
Sirius Vision heeft de gemeente Halderberge begeleid met het schrijven van een script voor het introductie filmpje en bij de opnames ervan. We hadden allerlei wensen dus we waren zeker niet de gemakkelijkste klant. Er werd volop met ons meegedacht om onze creatieve ideeën naar een nog hoger plan te tillen. De opname dag zelf was ook erg leuk om mee te maken. Jordi en zijn collega hebben ons efficiënt, professioneel maar ook zeker met de nodige gezelligheid door de dag heen geloodst. Het resultaat is erg goed geworden! Dank aan Sirius Vision!!
Toxic SDUToxic SDU
09:27 14 Mar 23
Diverse projecten met Sirius Vision Film en Productions gedaan. Van e-learning tot promotiefilm en alles daar tussenin. Sirius Vision schakelt snel, denkt inhoudelijk mee en is creatief in het bedenken van oplossingen. Wat ons betreft dus echt een aanrader.
Robin HildenbrantRobin Hildenbrant
08:51 14 Mar 23
Super blij met de samenwerking met Sirus Vision! Een video producer die begrijpt wat er nodig is om tot een succesvolle productie te komen!
Denise ter HorstDenise ter Horst
12:16 06 Mar 23
De samenwerking met Sirius Vision heeft al onze verwachtingen overtroffen. De foto's en video's worden heel goed ontvangen op onze Social Media kanalen en geven precies de juiste uitstraling weer. Professionele aanpak en jongens die meedenken. Kortom: zeer tevreden en voor herhaling vatbaar!
brenden verweijbrenden verweij
14:27 03 Mar 23
Wij hebben een hele prettige samenwerking met Sirus Vision gehad voor meerdere video's die we hebben geschoten. Jordi is erg meedenkend en snapt al snel wat er neergezet moet worden en hoe we daar toe het beste kunnen komen. Fijn dat er creatief wordt mee gedacht. Jordi en Bruno werken snel, professioneel en leveren een super kwaliteit aan video's. Specifieke wensen in o.a de nabewerking e.d; niet was hen te gek. Daarnaast is het ook top dat Jordi adviseert hoe je daarna het best de video's kunt verspreiden en welke kanalen interessant kunnen zijn voor ons bedrijf. Als bedrijf zonder marketing afdeling voelt dit als een prettig verlengstuk. Bedankt!
Stephen ZwanenburgStephen Zwanenburg
11:07 06 Jan 23
Sirius Vision Film Productions luistert, denkt mee en is zeer creatief in het bouwen naar een geweldige bedrijfsfilm!
Y GumusY Gumus
09:31 25 Oct 22
Fijne samenwerking met Jordi en Bruno! Snelle afwerking en hoge kwaliteit in foto en video. Voor mijn volgende project kies ik zeker weer Sirius Vision!
Henk SwierHenk Swier
09:11 03 Aug 22
Zeer prettige samenwerking gehad met Sirius Vision. Samen tot een mooi concept gekomen waarna we erg blij zijn met onze bedrijfsvideo. Wij zijn tevreden!
UpRecruitUpRecruit
11:58 01 Aug 22
Een uitstekend productiebedrijf voor kwalitatief hoogwaardige video's! Wij zijn erg tevreden over de fijne samenwerking met Sirius Vision Film Productions.
Milan van EssenMilan van Essen
14:56 07 Jul 21
Hele fijne samenwerking met Sirius Vision.Tijdens de zoektocht naar een bedrijf die een pakkende promo van ons nieuwe product kon maken, kwam ik terecht bij deze professionals. Zij hebben ons verhaal op de juiste manier in beeld gebracht en mijn verwachtingen meer dan overtroffen.Bedankt voor de fijne samenwerking, dat er nog maar velen mogen volgen!
js_loader

Bedrijfsfilm, campagnefilm of commercial laten maken?

Benieuwd geworden naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Of gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.
Sirius Vision - Jordi de Man

Let's talk

Jordi de Man
Founder / Producer / Regisseur
Jordi@siriusvision.nl
+31 623 088 936
Neem contact op
menu