Sirius Vision - Film Productions
Sirius Vision - Film Productions

Wervingsvideo

Ben je op zoek naar de beste talenten voor je bedrijf? Wil je je onderscheiden van je concurrenten en je employer brand versterken? Dan is geen gereedschap zo krachtig als een wervingsvideo. Zo’n korte en krachtige video laat zien wie je bent, wat je doet en waarom iemand bij jou zou willen werken. In dit artikel leggen we uit wat een wervingsvideo is, waarom het belangrijk is en hoe je er één laat maken door Sirius Vision, dé videomarketingspecialist.

Wat is een wervingsvideo en waarom is het belangrijk?

Een wervingsvideo is een video die speciaal gemaakt is om potentiële kandidaten te informeren en te enthousiasmeren over je bedrijf. Het is een effectieve manier om je bedrijfscultuur, je missie, je waarden, je producten of diensten en je werkomgeving te laten zien. Een wervingsvideo helpt je om de beste kandidaten aan te trekken. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven; gerenommeerde onderzoeksbureaus kwamen al tot die conclusie.

  • Het vergroot je zichtbaarheid en bereik op online platformen zoals social media, websites en vacaturebanken. Uit een enquête van CareerBuilder bleek dat vacatures met video’s 34% vaker worden bekeken dan vacatures zonder video’s.
  • Een wervingsvideo straalt authenticiteit en geloofwaardigheid uit omdat je echte medewerkers aan het woord laat. Volgens een poll van Glassdoor vertrouwen kandidaten 50% meer op de informatie van medewerkers dan op de communicatie die van werkgevers komt.
  • Het roept emoties op en creëert betrokkenheid bij kijkers door gebruik te maken van storytelling, muziek en beelden. Een onderzoek van LinkedIn wees uit dat kandidaten die emotioneel verbonden zijn met een bedrijf, twee keer zo vaak solliciteren.
  • Je verbetert de conversie en retentie door een duidelijke call-to-action te geven en een positieve indruk achter te laten. Bedrijven die video gebruiken in hun recruitmentproces hebben 60% meer kans om gekwalificeerde kandidaten aan te trekken, volgens een onderzoek van Aberdeen Group.

Kortom, een wervingsvideo is een krachtig hulpmiddel om je recruitmentstrategie te verbeteren en je merk als werkgever te versterken.

bekijk hier al onze projecten

Heldere en inspirerende films met krachtige
 verhalen die mensen in beweging brengen

Zelf maken of uitbesteden?

Je kunt natuurlijk proberen om zelf een wervingsvideo te maken, maar dat is niet altijd een goed idee. Een wervingsvideo maken is namelijk niet zo makkelijk als het lijkt. Het vergt heel wat tijd, kennis, materiaal en vaardigheden om een wervingsvideo te maken die aanslaat bij je doelgroep. Als je dit zelf doet, loop je het risico dat je een wervingsvideo maakt die:

  • Niet past bij je employer brand, je doelgroep of je vacature
  • Niet duidelijk, overtuigend of aantrekkelijk is
  • Niet professioneel, origineel of creatief is
  • Niet goed gefilmd, gemonteerd of verspreid is

Een slechte wervingsvideo kan je bedrijf dus meer kwaad dan goed doen. Het kan je imago schaden, je kandidaten afschrikken en je recruitmentproces vertragen. Daarom kun je beter een wervingsvideo laten maken door professionals die weten hoe het moet.

WAAROM KIEZEN VOOR SIRIUS VISION?

Sirius Vision is de videomarketingspecialist die jou kan helpen om de beste kandidaten voor je bedrijf te vinden. Ons professionele team van ervaren videomakers weet hoe het jouw verhaal op een creatieve en effectieve manier kunnen vertellen. Voor verschillende klanten, zoals Verisure en LVNL, hebben we al succesvolle wervingsvideo’s gemaakt.

Onze aanpak is persoonlijk, waarbij we luisteren naar jouw wensen, doelen en budget. Daarna ontwikkelen we samen met jou een concept en script. We zorgen ervoor dat jouw wervingsvideo aansluit bij jouw employer brand, jouw doelgroep en jouw vacature. Urgente klus? We zijn in staat om snel te schakelen als dit nodig is, maar nemen het liefst –samen met jou– de tijd om de perfecte wervingsvideo voor te bereiden en op te nemen. Wij zorgen voor de volledige productie van de video, van het filmen tot de montage en distributie in de juiste bestandsformaten en resoluties.

Bij Sirius Vision staan kwaliteit en resultaat voorop. Dat mag wat kosten, maar het is een investering die je snel weer terugverdient. Onze eerdere klanten kunnen dat bevestigen. Samen met jou meten we de effectiviteit van je wervingsvideo aan de hand van relevante statistieken, zoals het aantal views, clicks en sollicitaties. Waar nodig, maken we aanpassingen. Want we zijn pas tevreden als jij dat bent!

Regel vandaag nog je wervingsvideo

Het mag duidelijk zijn dat een wervingsvideo een must-have is voor elk bedrijf dat op zoek is naar de beste talenten. Het is een krachtige manier om je bedrijf te presenteren, je employer brand te versterken en werkzoekenden te overtuigen.

Als je een wervingsvideo wilt laten maken, dan kun je rekenen op Sirius Vision. Wij zijn de videomarketingspecialist die jou kan helpen om de beste kandidaten voor je bedrijf te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Of bekijk voorbeelden van eerdere wervingsvideo die we hebben gemaakt voor onze klanten.
Vraag een offerte aan

onze klanten

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk al onze reviews
Sirius Vision
Sirius Vision Film Productions
5.0
Gebaseerd op 22 beoordelingen
powered by Google
Femke JansenFemke Jansen
09:33 06 Nov 23
Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Met oog voor detail zonder het grote geheel uit het oog te verliezen. De korte lijnen en besluitvaardigheid tijdens het proces waren heel fijn.
Bart SchreursBart Schreurs
11:14 23 Oct 23
Sirius Vision bewijst zich als een uitzonderlijke videoproductie partner. Hun professionele aanpak strekt zich uit van conceptontwikkeling tot eindmontage, en denken mee elke fase van het project. Tijdens iedere stap van het proces communiceren ze helder en duidelijk wat er moet en gaat gebeuren en is er duidelijk sprake van controle over het project.
Lilian KuertenLilian Kuerten
10:54 09 Oct 23
Voor onze campagne voor Jeugd en (school)veiligheid werkten we samen met Jordi en zijn team. Binnen no-time werd een draaiboek in elkaar gezet en waren de video's binnen twee weken een feit. Voortvarend en met mooi resultaat! Gemeente Amsterdam
Niels van DuijnNiels van Duijn
09:10 20 Sep 23
Met Sirius Vision is het fijn samenwerken! Tijdens het voortraject wordt er ontzettend veel aandacht besteed en ze stellen de juiste vragen. Een duidelijk overzicht volgt zodat je precies weet waar je aan toe bent. De productie is ronduit leuk en gezellig met deze mannen, om over het resultaat nog maar niet te spreken! Ontzettend gave video's na een leuk traject! Thanks!
Michael MichelMichael Michel
09:25 11 Jul 23
Als bedrijf waren we op zoek naar een betrouwbare partner om een campagne voor ons te produceren en Sirius Vision heeft onze verwachtingen overtroffen op alle fronten.Vanaf het allereerste contact was de communicatie met Sirius Vision professioneel en efficiënt. Ze waren altijd bereikbaar en reageerden snel op al onze vragen en verzoeken. Dit gaf ons een gevoel van vertrouwen en zekerheid gedurende het hele proces.Wat betreft het daadwerkelijke werk dat Sirius Vision heeft afgeleverd, kunnen we alleen maar lovende woorden spreken. De kwaliteit van de video's die ze hebben geproduceerd was perfect en sloot volledig aan op onze wensen.Daarnaast verdient het team van Sirius Vision ook lof voor hun professionaliteit en vriendelijkheid. Ze werkten nauw met ons samen om onze visie te begrijpen en brachten innovatieve ideeën naar voren om de campagne nog impactvoller te maken. Hun toewijding aan het leveren van uitstekende resultaten was duidelijk zichtbaar in elke stap van het proces.Tot slot was het project binnen de afgesproken tijd voltooid, wat aantoont dat Sirius Vision een bedrijf is dat zijn beloftes nakomt en streeft naar klanttevredenheid.Kortom, we kunnen Sirius Vision Film Productions ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf voor videoproducties. Hun creativiteit, vakmanschap en toewijding aan klanttevredenheid zijn werkelijk indrukwekkend. We kijken ernaar uit om in de toekomst opnieuw met hen samen te werken.
Kirstin MantjeKirstin Mantje
16:20 03 Jul 23
Snelle en goede service!
Sirius Vision heeft voor ons een mooie wervingsfilm gemaakt. Het eindresultaat was zeer geslaagd. Maar ook de voorbereiding en begeleiding op de filmdag zelf was erg goed.
Michel CramerMichel Cramer
17:44 28 Jun 23
In contact gekomen met Sirius Vision om ons bedrijf onder de aandacht te brengen. Wisten door veel vragen te stellen de kern van onze dienstverlening samen te vatten en te verwerken in een pakkend concept. Uiteindelijk hebben we meerdere video’s ontvangen om op verschillende kanalen in te zetten. Erg tevreden met het eindresultaat.
marie louise buckensmarie louise buckens
12:58 20 Jun 23
Sirius Vision heeft de gemeente Halderberge begeleid met het schrijven van een script voor het introductie filmpje en bij de opnames ervan. We hadden allerlei wensen dus we waren zeker niet de gemakkelijkste klant. Er werd volop met ons meegedacht om onze creatieve ideeën naar een nog hoger plan te tillen. De opname dag zelf was ook erg leuk om mee te maken. Jordi en zijn collega hebben ons efficiënt, professioneel maar ook zeker met de nodige gezelligheid door de dag heen geloodst. Het resultaat is erg goed geworden! Dank aan Sirius Vision!!
Toxic SDUToxic SDU
09:27 14 Mar 23
Diverse projecten met Sirius Vision Film en Productions gedaan. Van e-learning tot promotiefilm en alles daar tussenin. Sirius Vision schakelt snel, denkt inhoudelijk mee en is creatief in het bedenken van oplossingen. Wat ons betreft dus echt een aanrader.
Robin HildenbrantRobin Hildenbrant
08:51 14 Mar 23
Super blij met de samenwerking met Sirus Vision! Een video producer die begrijpt wat er nodig is om tot een succesvolle productie te komen!
Denise ter HorstDenise ter Horst
12:16 06 Mar 23
De samenwerking met Sirius Vision heeft al onze verwachtingen overtroffen. De foto's en video's worden heel goed ontvangen op onze Social Media kanalen en geven precies de juiste uitstraling weer. Professionele aanpak en jongens die meedenken. Kortom: zeer tevreden en voor herhaling vatbaar!
brenden verweijbrenden verweij
14:27 03 Mar 23
Wij hebben een hele prettige samenwerking met Sirus Vision gehad voor meerdere video's die we hebben geschoten. Jordi is erg meedenkend en snapt al snel wat er neergezet moet worden en hoe we daar toe het beste kunnen komen. Fijn dat er creatief wordt mee gedacht. Jordi en Bruno werken snel, professioneel en leveren een super kwaliteit aan video's. Specifieke wensen in o.a de nabewerking e.d; niet was hen te gek. Daarnaast is het ook top dat Jordi adviseert hoe je daarna het best de video's kunt verspreiden en welke kanalen interessant kunnen zijn voor ons bedrijf. Als bedrijf zonder marketing afdeling voelt dit als een prettig verlengstuk. Bedankt!
Stephen ZwanenburgStephen Zwanenburg
11:07 06 Jan 23
Sirius Vision Film Productions luistert, denkt mee en is zeer creatief in het bouwen naar een geweldige bedrijfsfilm!
Y GumusY Gumus
09:31 25 Oct 22
Fijne samenwerking met Jordi en Bruno! Snelle afwerking en hoge kwaliteit in foto en video. Voor mijn volgende project kies ik zeker weer Sirius Vision!
Henk SwierHenk Swier
09:11 03 Aug 22
Zeer prettige samenwerking gehad met Sirius Vision. Samen tot een mooi concept gekomen waarna we erg blij zijn met onze bedrijfsvideo. Wij zijn tevreden!
UpRecruitUpRecruit
11:58 01 Aug 22
Een uitstekend productiebedrijf voor kwalitatief hoogwaardige video's! Wij zijn erg tevreden over de fijne samenwerking met Sirius Vision Film Productions.
Milan van EssenMilan van Essen
14:56 07 Jul 21
Hele fijne samenwerking met Sirius Vision.Tijdens de zoektocht naar een bedrijf die een pakkende promo van ons nieuwe product kon maken, kwam ik terecht bij deze professionals. Zij hebben ons verhaal op de juiste manier in beeld gebracht en mijn verwachtingen meer dan overtroffen.Bedankt voor de fijne samenwerking, dat er nog maar velen mogen volgen!
js_loader

Bedrijfsfilm, campagnefilm of commercial laten maken?

Benieuwd geworden naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Of gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.
Sirius Vision - Jordi de Man

Let's talk

Jordi de Man
Founder / Producer / Regisseur
Jordi@siriusvision.nl
+31 623 088 936
Neem contact op
menu