Vragen? Bel ons gerust: Tel: +316 230 88 936
Sirius Vision - Film Productions
Sirius Vision - Film Productions

Een bedrijfsvideo laten maken: Van 'See' tot 'Care'

Sirius Vision - Een bedrijfsvideo laten maken

Het gebruik van bedrijfsvideo’s in uw marketingstrategie kan een krachtige manier zijn om uw boodschap over te brengen, potentiële klanten te bereiken en bestaande klanten te binden.

Om de volledige impact van uw bedrijfsvideo te benutten, is het van essentieel belang om de marketingfunnel, die zich richt op de verschillende stadia van de klantreis (See, Do, Think, Care), in overweging te nemen. Hier bespreken we hoe u een bedrijfsfilm kunt ontwikkelen die effectief is in elke fase van de funnel.

See - Bewustwording creëren

In de 'See'-fase van de funnel zijn klanten zich vaag bewust van hun behoeften en problemen, maar ze kennen uw merk nog niet. Uw doel is om hun aandacht te trekken en hen bewust te maken van uw bedrijf.

Hoe uw bedrijfsfilm kan helpen in de 'See'-fase:

- Korte introductievideo: Een boeiende korte video kan uw merk en kernwaarden presenteren. Richt u op het opwekken van nieuwsgierigheid en het aantrekken van kijkers. Zoals een korte social media video die wij ook maken.

- Inspirerende verhalen: Vertel inspirerende verhalen die een emotionele snaar raken en de kijker betrekken. Laat zien hoe uw bedrijf waarde toevoegt aan het leven van mensen.

Think - Overweging aanmoedigen

In de 'Think'-fase hebben klanten hun behoeften gedefinieerd en zoeken ze naar oplossingen. Ze denken na over de mogelijke opties. Uw doel is om hen te voorzien van nuttige informatie.

Hoe uw bedrijfsfilm kan helpen in de 'Think'-fase:

- Informatieve video's: Maak video's die dieper ingaan op uw producten of diensten. Leg uit hoe ze problemen oplossen en welke voordelen ze bieden.

- Testimonials: Laat tevreden klanten aan het woord om het vertrouwen te vergroten en de geloofwaardigheid van uw bedrijf te versterken. Do

- Actie bevorderen In de 'Do'-fase zijn klanten klaar om te kiezen voor uw product of dienst. Ze hebben alle informatie die ze nodig hebben om een beslissing te nemen. Nu is het tijd om hen te overtuigen om tot actie over te gaan.

Hoe uw bedrijfsfilm kan helpen in de 'Do'-fase:

- Call-to-action (CTA): Voeg een duidelijke CTA toe aan uw bedrijfsfilm, zoals 'Nu kopen,' 'Vraag een offerte aan,' ‘solliciteer’ of 'Schrijf u in.'

- Productvideo's: Laat zien hoe uw product werkt en wat klanten kunnen verwachten als ze voor uw bedrijf kiezen.

Care - Loyaliteit opbouwen

In de 'Care'-fase is het cruciaal om de klanten te behouden en een duurzame relatie op te bouwen. Uw bedrijfsvideo kan helpen bij het verstevigen van deze relatie.

Hoe uw bedrijfsfilm kan helpen in de 'Care'-fase:

- Klantgerichte video's: Biedt ondersteuning via video om problemen op te lossen en vragen te beantwoorden. Zorg ervoor dat klanten weten dat u om hen geeft.

- Bedankvideo's: Toon uw waardering aan loyale klanten en bedank hen voor hun voortdurende steun.

Conclusie:

bedrijfsvideo laten maken

Een bedrijfsvideo laten maken die de hele marketingfunnel bestrijkt, vereist strategisch denken en creativiteit. Met een goed uitgebalanceerde aanpak kunt u niet alleen nieuwe klanten aantrekken maar ook bestaande klanten behouden en een sterk merk opbouwen. Een doordachte bedrijfsfilm kan uw bedrijf in elke fase van de klantreis ondersteunen en de groei en loyaliteit bevorderen.

Lees ook onze andere blogs

Het verhaal achter videoproductiebedrijf Sirius Vision

Het verhaal achter videoproductiebedrijf: Sirius Vision

“Ik stop met werken voor een baas en ga een eigen videoproductiebedrijf beginnen” Dat zei ik een paar jaar geleden. En zo geschiedde. De schrik in de ogen van mijn moeder kan ik mij als de dag van gister herinneren. “Je verdiend toch leuk geld, je hebt zekerheid, dat gooi je toch niet weg”. En […]
Een promotiefilm laten maken

Een promotiefilm laten maken: Het gezicht van jouw Bedrijf!

In een tijdperk waarin we niet onder de digitale wereld uitkomen en de concurrentie sterker is dan ooit tevoren, is het cruciaal om je bedrijf op een unieke en authentieke manier te presenteren. Een promotiefilm laten maken biedt niet alleen de mogelijkheid om je producten of diensten te visualiseren, maar creëert een persoonlijk verhaal dat […]
recruitment video

De opkomst van recruitment video's: Het krachtige hulpmiddel in talentacquisitie"

In een wereld waar visuele communicatie steeds belangrijker wordt, heeft de recruitmentindustrie een opmerkelijke verschuiving gezien met de opkomst van recruitment video's. Deze dynamische en boeiende manier van talentacquisitie heeft zich ontwikkeld tot een onmisbaar instrument voor bedrijven die streven naar het aantrekken van topkandidaten. Laten we eens dieper ingaan op waarom recruitment video's of […]
1 2 3 6

Bedrijfsfilm, campagnefilm of commercial laten maken?

Benieuwd geworden naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Of gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.
Sirius Vision - Jordi de Man

Let's talk

Jordi de Man
Founder / Producer / Regisseur
Jordi@siriusvision.nl
+31 623 088 936
Neem contact op
menu