Vragen? Bel ons gerust: Tel: +316 230 88 936
Sirius Vision - Film Productions
Sirius Vision - Film Productions

Het verhaal achter videoproductiebedrijf: Sirius Vision

Het verhaal achter videoproductiebedrijf Sirius Vision

“Ik stop met werken voor een baas en ga een eigen videoproductiebedrijf beginnen”

Dat zei ik een paar jaar geleden. En zo geschiedde. De schrik in de ogen van mijn moeder kan ik mij als de dag van gister herinneren. “Je verdiend toch leuk geld, je hebt zekerheid, dat gooi je toch niet weg”. En toch deed ik het. En wat denk je? Één van mijn beste keuzes ooit gemaakt.

En zo werd begin 2021 Sirius Vision Film Production geboren, een creatief videoproductiebedrijf met, je raadt het al, een grote passie voor het ontwikkelen van spraakmakende video’s. En nu enkele jaren verder werken we met een team van specialisten die samen naar één doel werken; verhalen vertellen en deze visueel vastleggen. 

De kracht van verhalen vertellen bij Sirius Vision

De kracht van verhalen vertellen bij Sirius Vision

Wat maakt een film nu zo onweerstaanbaar/ aantrekkelijk? Voor ons is dat het vertellen van een uniek verhaal. Het vermogen om een boodschap over te brengen, emoties op te wekken en mensen in beweging te brengen. Meerdere zintuigen prikkelen en de kijker even helemaal op laten gaan in het verhaal, dát is waar wij het voor doen.

Ieder film een bedrijf op zich

Iedere film die wij maken is weer een uitdaging. En dat is ook gelijk één van de mooiste eigenschappen van film maken. Je begint met een idee op papier en vertaalt dit naar het witte doek. Hier komen veel eigenschappen bij kijken. Organisatorische eigenschappen, creativiteit en samenwerken. Wij kunnen oprecht zeggen dat geen één dag hetzelfde is.

Team van specialisten bij videoproductiebedrijf Sirus

En zo zijn er veel meer mooie eigenschappen aan het vak filmmaken. Wat dacht je van elke dag weer met specialisten werken die een grote passie hebben voor het vak. Iedere dag weer wat van elkaar leren. Waarom kies je voor dit kader? Waarom gebruiken we deze lens? Hoe lichten we deze setting het beste uit? Met elkaar kijken we naar de beste oplossingen binnen het budget. En dat maakt het ook leuk. Hoe haal je het maximale uit het beschikbare budget? Hoe laten we het lijken dat deze film tonnen heeft gekost. En als kers op de taart kijken we met zijn allen naar het resultaat dat we samen hebben gerealiseerd.

Een kijkje in de keuken

En ja, er zijn meer mooie eigenschappen. Wat dacht je van een kijkje in de keuken bij de mooiste bedrijven van Nederland en ver daarbuiten. Research is één van de belangrijkste onderdelen van de pre-productie. In deze fase leer je onwijs veel van de bedrijven waar je voor werkt. Dit is positief voor je algemene kennis, oftewel meer kans op het winnen van een potje 30 secondes. En wat dacht je van de klant zelf? Zij maken niet iedere dag een video en vinden dit spannend en leuk tegelijk. Dit komt de samenwerking ten goede.

Tech Nerds

De filmwereld staat niet stil en is een innovatieve markt. Gelukkig voor ons want wij houden van al deze nieuwe snufjes en ontwikkelingen. Nieuwe camera's, lenzen, innovaties op het gebied van licht en geluid - alles wordt met open armen ontvangen. 

De keerzijde van de liefde voor film

Heeft het maken van films dan geen keerzijde? Helaas wel. Wij kunnen namelijk niet meer genieten van een rustig avondje film kijken. Hoe hebben ze dit shot gemaakt? Waar zat de knip? Hoe hebben ze het uitgelicht? Merk ik daar nou een foutje op? Het gebeurt geregeld dat een film terug wordt gespoeld om te achterhalen wat er nu precies gebeurde. Echt relax zou ik zo een avond niet noemen, wel leerzaam!

Bij Sirius Vision Film Productions werken wij iedere dag met veel plezier en enthousiasme aan het maken van films. Het is een reis vol passie, creativiteit en het genot van samenwerken aan prachtige projecten. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en kansen, het team omarmt deze met open armen. Wil jij eens vrijblijvend over deze passie praten en kijken wat het voor jou kan betekenen? Neem dan vooral eens contact met ons op.

Lees ook onze andere blogs

Het verhaal achter videoproductiebedrijf Sirius Vision

Het verhaal achter videoproductiebedrijf: Sirius Vision

“Ik stop met werken voor een baas en ga een eigen videoproductiebedrijf beginnen” Dat zei ik een paar jaar geleden. En zo geschiedde. De schrik in de ogen van mijn moeder kan ik mij als de dag van gister herinneren. “Je verdiend toch leuk geld, je hebt zekerheid, dat gooi je toch niet weg”. En […]
Een promotiefilm laten maken

Een promotiefilm laten maken: Het gezicht van jouw Bedrijf!

In een tijdperk waarin we niet onder de digitale wereld uitkomen en de concurrentie sterker is dan ooit tevoren, is het cruciaal om je bedrijf op een unieke en authentieke manier te presenteren. Een promotiefilm laten maken biedt niet alleen de mogelijkheid om je producten of diensten te visualiseren, maar creëert een persoonlijk verhaal dat […]
recruitment video

De opkomst van recruitment video's: Het krachtige hulpmiddel in talentacquisitie"

In een wereld waar visuele communicatie steeds belangrijker wordt, heeft de recruitmentindustrie een opmerkelijke verschuiving gezien met de opkomst van recruitment video's. Deze dynamische en boeiende manier van talentacquisitie heeft zich ontwikkeld tot een onmisbaar instrument voor bedrijven die streven naar het aantrekken van topkandidaten. Laten we eens dieper ingaan op waarom recruitment video's of […]
1 2 3 6

Bedrijfsfilm, campagnefilm of commercial laten maken?

Benieuwd geworden naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Of gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.
Sirius Vision - Jordi de Man

Let's talk

Jordi de Man
Founder / Producer / Regisseur
Jordi@siriusvision.nl
+31 623 088 936
Neem contact op
menu