Vragen? Bel ons gerust: Tel: +316 230 88 936
Sirius Vision - Film Productions
Sirius Vision - Film Productions

Waarom een promotiefilm laten maken zo slim is

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om je product of dienst onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Maar hoe doe je dat op een effectieve en overtuigende manier? Een manier die past bij jouw merk, budget en doelstellingen? Een manier die jou onderscheidt van de concurrentie? Het antwoord is: een promotiefilm laten maken.

Een promotiefilm is een korte video die jouw product of dienst promoot op een creatieve en aantrekkelijke manier. Een promotiefilm kan verschillende doelen hebben, zoals het op de markt brengen van een nieuw product of een nieuwe dienst, het vergroten van je naamsbekendheid of het genereren van nieuwe leads. Met als uiteindelijke doel het verhogen van je omzet.

De voordelen van een promotiefilm

Een promotiefilm heeft veel voordelen ten opzichte van andere vormen van marketing. Want een promotiefilm is niet zomaar een video. Het is een video die speciaal gemaakt is om jouw product of dienst te promoten op een creatieve en aantrekkelijke manier. Een video die jouw doelgroep aanspreekt, informeert en overtuigt. Want een promotiefilm:

 • Trekt de aandacht en houdt deze vast
 • Spreekt tot de emotie en het gevoel van je doelgroep
 • Legt complexe informatie eenvoudig en duidelijk uit
 • Versterkt het vertrouwen en de geloofwaardigheid van je bedrijf
 • Vergroot het bereik en de zichtbaarheid van je boodschap
 • Stimuleert het delen en het verspreiden van je boodschap

Uit onderzoek blijkt dat video’s 1200% meer worden gedeeld dan tekst en afbeeldingen samen. Bovendien zegt 64% van de consumenten dat ze eerder geneigd zijn om een product te kopen na het zien van een video erover.

Promotiefilm laten maken of zelf filmen?

Een promotiefilm zelf maken is niet zo makkelijk als het lijkt. Je hebt veel kennis, ervaring en apparatuur nodig om een professionele en creatieve video te maken. Daarom kun je beter een promotiefilm laten maken door professionals. Die weten hoe ze jouw boodschap op een  creatieve en indrukwekkende manier kunnen vertalen naar beeld en geluid. En dat is precies wat wij doen bij Sirius Vision.

Hoe Sirius Vision te werk gaat

Sirius Vision is gespecialiseerd in het maken van professionele en creatieve promotiefilms voor verschillende doeleinden en doelgroepen. Wij hebben jarenlange ervaring in het creëren van overtuigende visuele content voor bedrijven in diverse branches. Overtuigend omdat wij de kracht van storytelling inzetten. Met een boeiend en authentiek verhaal brengen wij jouw product of dienst tot leven.

Wij werken met een vast stappenplan om jouw promotiefilm te realiseren:

 • We bespreken jouw wensen, doelen, budget en planning.
 • We bedenken een concept en een script voor jouw promotiefilm.
 • We regelen de locatie, de apparatuur, de acteurs en alles wat nodig is voor de opname.
 • We filmen jouw promotiefilm met hoogwaardige camera’s, belichting en geluid.
 • We monteren jouw promotiefilm met professionele software, muziek en voice-over.
 • We leveren jouw promotiefilm op in het gewenste formaat en platform.
 • Wij gaan door tot jij helemaal tevreden bent met jouw promotiefilm; je blijft op de hoogte van elke stap in het proces en jouw feedback en suggesties zijn van harte welkom.

Wat kost een promotiefilm laten maken?

Een promotiefilm laten maken kan zo voordelig of duur zijn als jij wilt. Wel moeten we hierbij vermelden dat Sirius Vision voor kwaliteit gaat. Onze eerdere projecten zijn namelijk ons visitekaartje; daarnaast willen we succes garanderen. Hoe dan ook bieden we je een professionele promotiefilm aan voor een eerlijke en transparante prijs, inclusief creatieve sessie, opname, montage en muziek. Wat het eindbedrag wordt hangt af van verschillende factoren, zoals:

 • De lengte en complexiteit van de video
 • De locatie en het aantal draaidagen
 • De benodigde apparatuur en materialen
 • De benodigde acteurs en voice-over
 • De gewenste stijl en tone of voice

Wij kunnen je adviseren over al deze factoren en samen met jou een promotiefilm maken die perfect aansluit bij jouw wensen en doelen. Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt en krijgt geen onverwachte kosten achteraf. 

Waar wacht je nog op?

Een promotiefilm laten maken door Sirius Vision is de beste investering die je kunt doen voor je bedrijf. Je krijgt een professionele en creatieve video die jouw product of dienst op een overtuigende manier presenteert aan je doelgroep. Je vergroot je naamsbekendheid, je leads, je klanten en je omzet.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw promotiefilm maken. Wij staan klaar om jou te helpen met jouw videomarketing.

Lees ook onze andere blogs

Het verhaal achter videoproductiebedrijf Sirius Vision

Het verhaal achter videoproductiebedrijf: Sirius Vision

“Ik stop met werken voor een baas en ga een eigen videoproductiebedrijf beginnen” Dat zei ik een paar jaar geleden. En zo geschiedde. De schrik in de ogen van mijn moeder kan ik mij als de dag van gister herinneren. “Je verdiend toch leuk geld, je hebt zekerheid, dat gooi je toch niet weg”. En […]
Een promotiefilm laten maken

Een promotiefilm laten maken: Het gezicht van jouw Bedrijf!

In een tijdperk waarin we niet onder de digitale wereld uitkomen en de concurrentie sterker is dan ooit tevoren, is het cruciaal om je bedrijf op een unieke en authentieke manier te presenteren. Een promotiefilm laten maken biedt niet alleen de mogelijkheid om je producten of diensten te visualiseren, maar creëert een persoonlijk verhaal dat […]
recruitment video

De opkomst van recruitment video's: Het krachtige hulpmiddel in talentacquisitie"

In een wereld waar visuele communicatie steeds belangrijker wordt, heeft de recruitmentindustrie een opmerkelijke verschuiving gezien met de opkomst van recruitment video's. Deze dynamische en boeiende manier van talentacquisitie heeft zich ontwikkeld tot een onmisbaar instrument voor bedrijven die streven naar het aantrekken van topkandidaten. Laten we eens dieper ingaan op waarom recruitment video's of […]
1 2 3 6

Bedrijfsfilm, campagnefilm of commercial laten maken?

Benieuwd geworden naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Of gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.
Sirius Vision - Jordi de Man

Let's talk

Jordi de Man
Founder / Producer / Regisseur
Jordi@siriusvision.nl
+31 623 088 936
Neem contact op
menu