Vragen? Bel ons gerust: Tel: +316 230 88 936
Sirius Vision - Film Productions
Sirius Vision - Film Productions

Videoproductie: Amsterdam is de perfecte locatie

Videoproductie in Amsterdam? Wist je dat online video unieke kansen biedt om jouw diensten en producten in de markt te zetten? Want online video boeit, verleidt en bindt. Tenminste, als je een degelijke videoproductie hebt. Dus hoe bereik je zoiets in Amsterdam en omstreken? In deze blogpost geven we je een aantal tips en maak je kennis met Sirius Vision diensten, een videoproductiebedrijf dat je kan helpen met al je video wensen.

Wat is videoproductie eigenlijk?

Wat is videoproductie eigenlijk (1440 × 630 px)

Videoproductie is het creëren van videocontent voor verschillende media, zoals televisie en streamingplatformen. Bij die contentcreatie hoort het achteraf bewerken van video en geluid. Deze video of film gebruik je om je doelgroep iets te leren, te inspireren of te overtuigen. Je kunt met een video of film ook je kijker aansporen om iets te doen, bijvoorbeeld door een aanbieding of actie te geven.

Een video of film is dus een krachtig middel, dat je zakelijk heel goed kunt inzetten als onderdeel van je marketing en communicatie. Beelden hebben meer impact en blijven langer hangen dan geschreven tekst, dus gebruik dit in je voordeel!

Videoproductie in Amsterdam

Videoproductie in Amsterdam (1440 × 630 px)

Amsterdam biedt enorm veel mogelijkheden voor videoproductie. Er zijn allerlei locaties en invalshoeken voor jouw video, van historische gebouwen en grachten tot moderne architectuur en cultuur. Concreet zijn de volgende plekken interessant:

  • In de binnenstad zijn de pittereske Brouwersgracht en de knusse Bloemgracht populaire locaties voor reportages en reclames. Voor een drukke, kosmopolitische sfeer gaan we natuurlijk naar de Prinsengracht.
  • De Zaanse Schans: een historisch en pittoresk dorp met typisch Nederlandse molens, huizen en ambachten. Dit is een goede plek voor een culturele of educatieve video, of voor een video die de Nederlandse identiteit wil benadrukken.
  • Het Amsterdamse Bos: een groot en groen park met veel recreatiemogelijkheden, zoals wandelen, fietsen, kanoën en klimmen. Dit is een goede locatie voor een sportieve of avontuurlijke video, of voor een video waarin we natuur en duurzaamheid promoten.
  • De NDSM-werf: een voormalige scheepswerf die nu een culturele hotspot is met veel street art, festivals en creatieve bedrijven. Dat maakt het tot een perfecte locatie voor een hippe of artistieke video, of voor een productie die innovatie en diversiteit wil uitdragen.
  • Schiphol mag in dit rijtje natuurlijk niet ontbreken. Hier proef je een dynamische en internationale sfeer. We kunnen er bijvoorbeeld een promotiefilm of een testimonial-video maken voor een bedrijf dat links met de reisbranche heeft. 

Niet alleen vind je in Amsterdam een grote variëteit aan videogenieke locaties. Amsterdam is ook de thuisbasis van veel creatieve talenten, zoals filmmakers, acteurs, muzikanten en kunstenaars, die ons kunnen inspireren of ondersteunen bij jouw videoproject.

Wat kan Sirius Vision voor je doen?

Sirius Vision is een videoproductiebedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in het maken van hoogwaardige video’s voor diverse sectoren en doeleinden. Van corporate video’s en promotiefilms tot animaties en commercials. Met een klein en flexibel team van experts zetten wij mooie videoproducties neer in Amsterdam en omgeving. 

Ons kantoor staat in Badhoevedorp, vlakbij Amsterdam. Dat betekent dat wij makkelijk de hoofdstedelijke regio kunnen dekken en snel ter plaatse kunnen zijn. Wij kennen de stad als onze broekzak en weten de beste locaties en invalshoeken te vinden voor jouw video.

Een leuk weetje: Sirius Vision is vernoemd naar de helderste ster aan de nachtelijke hemel, die eigenlijk een dubbelster is. De naam symboliseert onze visie om glasheldere resultaten met jou neer te zetten. Wij willen dat jouw video schittert tussen alle andere video’s op het internet. 

Bekijk eerdere videoproducties 

Sirius Vision is hét videoproductiebedrijf in en rondom Amsterdam dat jou helpt om je doelgroep te bereiken met online commercials en bedrijfsfilms. Wij maken video's voor verschillende sectoren en doeleinden, zoals het lanceren van een nieuw product, het verhogen van je merkwaarde of het vertellen van je bedrijfsverhaal. Nieuwsgierig hoe dat eruitziet? Bekijk voorbeelden van ons werk in projecten en lees de reacties van tevreden klanten. 

Maak kennis met ons team

Sirius Vision is een team van vijf gepassioneerde en professionele filmmakers die elk hun eigen talent en specialiteit hebben. 

  • Jordi is de oprichter en de regisseur van het team. Hij heeft een fascinatie voor film sinds zijn kindertijd en weet precies hoe hij een verhaal moet vertellen met beeld en geluid.
  • Bruno is de DoP (director of photography) die zorgt voor de perfecte plaatjes. Hij heeft een oog voor detail en een passie voor mooie beelden.
  • Noah is de strateeg en de marketeer die meedenkt over hoe de video het beste bij de doelgroep kan aansluiten. Hij kent de ins en outs van de online videomarketing.
  • Dani is de ondernemer die graag bedrijven helpt groeien met video. Hij gelooft in langdurige relaties en win-win-scenario’s.
  • Donna is de planner en de administrateur die zorgt voor de juiste randvoorwaarden. Zij houdt het overzicht en zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Vraag een offerte aan

In deze blogpost heb je geleerd hoe video jouw bedrijf kan helpen groeien. Wil je meer weten over de mogelijkheden van video voor jouw onderneming? Neem dan contact op met Sirius Vision, het beste videoproductiebedrijf in Amsterdam. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor jouw videoproject.

Lees ook onze andere blogs

Het verhaal achter videoproductiebedrijf Sirius Vision

Het verhaal achter videoproductiebedrijf: Sirius Vision

“Ik stop met werken voor een baas en ga een eigen videoproductiebedrijf beginnen” Dat zei ik een paar jaar geleden. En zo geschiedde. De schrik in de ogen van mijn moeder kan ik mij als de dag van gister herinneren. “Je verdiend toch leuk geld, je hebt zekerheid, dat gooi je toch niet weg”. En […]
Een promotiefilm laten maken

Een promotiefilm laten maken: Het gezicht van jouw Bedrijf!

In een tijdperk waarin we niet onder de digitale wereld uitkomen en de concurrentie sterker is dan ooit tevoren, is het cruciaal om je bedrijf op een unieke en authentieke manier te presenteren. Een promotiefilm laten maken biedt niet alleen de mogelijkheid om je producten of diensten te visualiseren, maar creëert een persoonlijk verhaal dat […]
recruitment video

De opkomst van recruitment video's: Het krachtige hulpmiddel in talentacquisitie"

In een wereld waar visuele communicatie steeds belangrijker wordt, heeft de recruitmentindustrie een opmerkelijke verschuiving gezien met de opkomst van recruitment video's. Deze dynamische en boeiende manier van talentacquisitie heeft zich ontwikkeld tot een onmisbaar instrument voor bedrijven die streven naar het aantrekken van topkandidaten. Laten we eens dieper ingaan op waarom recruitment video's of […]
1 2 3 6

Bedrijfsfilm, campagnefilm of commercial laten maken?

Benieuwd geworden naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Of gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.
Sirius Vision - Jordi de Man

Let's talk

Jordi de Man
Founder / Producer / Regisseur
Jordi@siriusvision.nl
+31 623 088 936
Neem contact op
menu