Vragen? Bel ons gerust: Tel: +316 230 88 936
Sirius Vision - Film Productions
Sirius Vision - Film Productions

Bedrijfsfilms in Amsterdam: zoek jij een professionele partij?

Bedrijfsfilms Amsterdam? Op zoek naar een professioneel geproduceerde bedrijfsfilm in Amsterdam en omstreken? Wij geven je groot gelijk, want met een bedrijfsfilm presenteer je doelgericht jouw bedrijf én schep je vertrouwen. Sirius Vision is vlakbij Amsterdam gevestigd maar is landelijk actief.

Wij staan voor je klaar om jouw visie om te zetten in een professionele, op maat gemaakte bedrijfsfilm die de aandacht trekt van jouw doelgroep. Of die zich nu in Amsterdam of elders bevindt. In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw missie, visie, stijl en wensen, waarna wij met onze creatieve input een script opstellen en dit omzetten tot een pakkende bedrijfsfilm.

Alles gebeurt in overleg en met de huisstijl en -regels van jouw bedrijf in ons achterhoofd. Van het opstellen van het script en draaiboek, via het plannen van de draaidagen, tot het aanleveren van het eerste concept: alles past bij jouw agenda en stijl.

Hoe maak je een goede bedrijfsfilm?

Hoe maak je een goede bedrijfsfilm

Amsterdam biedt een mooie en sfeervolle setting voor bedrijfsfilms, maar daarmee ben je er nog niet. Er komt veel kijken bij het maken van een succesvolle bedrijfsfilm: de doelgroep bepalen, een concept bedenken, een pakkend script schrijven, de juiste apparatuur kiezen en eventueel acteurs inhuren. 

En dan nóg ben je er niet. Veel mensen onderschatten hoeveel werk er achteraf wordt gedaan, na de daadwerkelijke draaidagen. Tijdens dit proces bewerken, knippen en monteren wij de ruwe beelden die tijdens de opnames zijn vastgelegd. We voorzien ze van kleurcorrectie, geluid en muziek.

Ook wanneer de bedrijfsfilm af is, dien je de juiste keuzes te maken. Welke versies gebruik je voor de social media en wat is het beste moment om die te delen? Welke komt op jouw eigen site en hoe trek je kijkers aan? 

Sirius Vision heeft ruime ervaring in het creëren van pakkende bedrijfsfilms in Amsterdam. Van begin tot eind staan we je bij met maar één doel: een meeslepend verhaal te vertellen dat jouw kijkers tot de gewenste actie aanzet. 

Hoeveel kost het maken van een bedrijfsfilm?

Wil je een professionele bedrijfsfilm in Amsterdam laten maken, dan zijn wij jouw partner. Ook campagnefilms en online commercials produceren wij met verve. Eén van de zaken waar opdrachtgevers nieuwsgierig naar zijn, is het kostenplaatje en dat kunnen we goed begrijpen. Maar de prijs van een bedrijfsfilm hangt van enorm veel factoren af. 

Ga maar na: een bedrijfsfilm opnemen bij jou op kantoor, met jouw eigen collega’s in beeld, is voordeliger dan op een exotische locatie een set opbouwen en acteurs inhuren. Ook de apparatuur die we in gaan zetten, bepaalt voor een deel de prijs. Maar goed, jij wilt graag een richtprijs. Voor pakweg € 7.500,– kunnen we een bedrijfsfilm bij jou op locatie maken, inclusief een uitgebreide voorbereiding, één à twee filmdagen en een complete edit.

Een bedrijfsfilm die impact maakt

Bij Sirius Vision geloven we in de kracht van storytelling en emoties. Want het is niet alleen belangrijk dat de technische kant van een bedrijfsfilm goed is, maar ook dat de creatieve details kloppen. Daarom besteden we ruime aandacht aan het creatieve proces, en daar beginnen we al vroeg in de voorbereidende fase mee.

We zijn er namelijk van overtuigd dat je met een goed verhaal impact maakt. Verhalen wekken emoties op en blijven daardoor beter hangen dan een generieke babbel. Maar emoties hebben nog een ander voordeel: ze motiveren ons tot actie. Zelfs als we denken dat we rationeel zijn, blijven we gevoelsmensen. Emoties zijn als het ware de taal van ons lichaam; het zijn signalen die ons vertellen wat goed voor ons is en wat niet. Door veel aankopen laten consumenten zich (onbewust) door hun gevoel leiden. 

Bij Sirius Vision nemen we het opwekken van emoties dan ook zeer serieus. We verheffen het tot kunst, zodat jouw doelgroep de gewenste actie onderneemt. Of het nu gaat om het creëren van spanning, het prikkelen van nieuwsgierigheid of een gevoel van herkenning oproepen. Door middel van een pakkend verhaal maken we van jouw bedrijfsfilm een krachtig communicatiemiddel dat de kijker niet snel zal vergeten.

Wil je een idee krijgen van hoe wij emoties opwekken in onze bedrijfsfilms? Bekijk gerust eens eerdere voorbeelden van ons werk en ontdek welke gevoelige snaar die bij jou raken. 

Laat jouw professionele film maken door Sirius Vision

Wij van Sirius Vision zijn een team van storytellers, videofanaten en techneuten. Wij combineren de creativiteit van artiesten met de precisie van ingenieurs en projectmanagers. Verhalen zijn onze passie; we genieten ervan om een bedrijf op een effectieve manier aan de wereld te presenteren. 

Veel van onze bedrijfsfilms nemen we in het mooie Amsterdam op, maar uiteraard is het voor sommige van die verhalen nodig om buiten onze hoofdstad te kijken. We zijn benieuwd naar de ideeën die jij aandraagt. Neem contact op voor een vrijwillige kennismaking.

Lees ook onze andere blogs

Creatie het concept achter de video

Een bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm laten maken kan een krachtig instrument zijn om jouw merk te promoten, je boodschap te verspreiden en potentiële klanten aan te trekken. Of je nu een klein bedrijf bent dat zijn lokale aanwezigheid wil vergroten of een groot bedrijf dat wereldwijd bekendheid wil genereren, een goed geproduceerde bedrijfsfilm kan een aanzienlijke impact hebben […]
Het verhaal achter videoproductiebedrijf Sirius Vision

Het verhaal achter videoproductiebedrijf: Sirius Vision

“Ik stop met werken voor een baas en ga een eigen videoproductiebedrijf beginnen” Dat zei ik een paar jaar geleden. En zo geschiedde. De schrik in de ogen van mijn moeder kan ik mij als de dag van gister herinneren. “Je verdiend toch leuk geld, je hebt zekerheid, dat gooi je toch niet weg”. En […]
Een promotiefilm laten maken

Een promotiefilm laten maken: Het gezicht van jouw Bedrijf!

In een tijdperk waarin we niet onder de digitale wereld uitkomen en de concurrentie sterker is dan ooit tevoren, is het cruciaal om je bedrijf op een unieke en authentieke manier te presenteren. Een promotiefilm laten maken biedt niet alleen de mogelijkheid om je producten of diensten te visualiseren, maar creëert een persoonlijk verhaal dat […]
1 2 3 6

Bedrijfsfilm, campagnefilm of commercial laten maken?

Benieuwd geworden naar wat we voor elkaar kunnen betekenen? Of gewoon nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.
Sirius Vision - Jordi de Man

Let's talk

Jordi de Man
Founder / Producer / Regisseur
Jordi@siriusvision.nl
+31 623 088 936
Neem contact op
menu